Ny kategori?

Funderar lite på att skapa en ny kategori där jag lägger ut saker som boktips, musiktips och filmtips. Vad tycker ni? Skulle det va kul eller? Är liksom lite osäker hehe.
Lämna en nödvändig kommentar!
Puss&Kram

Thank you for the pain.


(Bild från nyår, är det bara jag eller ser jag vääääldigt liten ut?)

Dagen var överraskande bra faktiskt. Bilden var superrolig! Och sen var det väl lite tråkigt men sen på slutet hade vi slöjd och det va också kul!
Nu på eftermiddagen eller kvällen, har jag spelat fotboll. Det var också kul! Har äntligen hittat skottet igen, det försvann oväntat efter min lårbristning. Men jag måste hittat den nånstans under nån grästuva.
Sitter just nu och lyssnar på lite goodie musik. Här kommer lite musiktips! 

Wrapped in piano strings - Radical Face
Nobody's perfect - Jessie J
Back down south - Kings of Leon

Puss&Kram

Det är måndag.


(Superduperultrasöta Eleonora, hennes leende är det härligaste)

Idag börjar en ny vecka. Startade dagen med en tröööött frukost och några dryga kommentarer till morgonpigga familjemedlemmar.
Fortsatte dagen i skolan, det gick väl okej. Var väl trött och hade ont i huvudet i slutet av dagen, men när händer inte det liksom?
Aja, efter skolan åt jag lite och tog det lugnt. Sen skjutsade snälla mamma mig till gitarren. Såå kul att det äntligen har dragit igång, dessutom ska jag få spela i en halvtimme istället för tjugo minuter! Var på väldigt bra humör när jag kom hem igen. Då gick jag ut med mamma och Kasper och sen har jag spenderat kvällen med att rensa ur min notpärm. Den var överfull.
Puss&Kram

Wonder if I ever cross youre mind.



(Försökte verkligen få till en seriös bild framför webkameran. Men det slutade, ja ni förstår...)

Idag har jag väl inte gjort något speciellt. Åkte till mormor en sväng och hämtade upp lite saker som ska slängas. Åt lunch framför True Talent-reprisen men hela familjen förutom bror min som tävlar idag. Fikade med mamma. 
Ja, det är väl det.
Nu ska jag rita lite på en teckning jag började med igår. Det känns bra just nu, men man vet ju aldrig. Det kan ju bli totalfailat. 
Puss&Kram 


Kärlek till helgen.


(Jag vill tillbaka till Paris! Fick plötsligt ett litet Parisanfall)

Efter en vecka i skolan är jag ganska trött. Har bestämt mig för att göra mitt bästa i skolan och verkligen gå in för det jag gör. Har gått ganska bra, nytt intresse för skolan faktiskt. Men så var det ju den där sista lektionen igår, sista lektionen på veckan är inte en bra lektion. Kunde inte koncentrera mig på något. Och det var ändå So som jag brukar gilla. 
Menmen, nu är det helg och tummen upp för det! Ikväll ska familjen ut och äta på resturang, och det kommer nog bli lyckat. Fint väder är det också! Har suttit ute nästan hela dagen och läst. Kärlek till helger!
Puss&Kram 

Onsdags grejor.


(Saknar Kroatien såååå mycket!)

Onsdagen i korthet.
Vakna och va trött, surprise surprise! Gick till skolan och va lika trött då. Det brann på skolan. Som vanligt var jag ett stort frågetecken på matten. Kom inte fram till någon vettig lösning på matteproblem. Jag fick gå hem tidigare för att det brann. Överlevde branden. Det var inte en stor brand men NA har stämplat det som mordbrand.
Lägg märke till att jag ingen gång under dagen var pigg. Sååå det blev hem och dricka kaffe och ikväll ska jag på schemaläggning med gitarren. Och sen ska jag sova, för jag är trött. Rutiner suger. 
Puss&Kram


On the first day, he made a big cup of boring.

Så här såg jag ut första dagen i skolan:



Bilden blev jättesuddig men jag är så darrig i händerna så det blir oftast så haha!

Aja, första dagen i skolan då. Känner att jag inte riktigt var klar med sommarlovet. Jag skulle gärna ha några månader ledigt till. Men att träffa kompisarna var ju kul iallafall.
Vi träffades och fick lite scheman och det gamla vanliga ''Har ni haft ett bra lov?'' ''Är det kul att vara tillbaka i skolan?''
Varför ställs överhuvudtaget en sån dum fråga, NEJ, det är inte kul att vara tillbaka i skolan och efter alla dessa år som lärare borde du fatta det nu.
Efter lunch blev det det gamla vanliga, lekar... det finns nog inget i skolan som jag hatar så mycket som lekar. Aja, vissa idioter gjorde mig iallafall sur, men eftersom jag inte gillar att va arg, så bestämde jag mig för att bli glad igen.
Puss&Kram

Snabbis.

Hejhej, det får bli ett litet snabbt inlägg utan bild.
Mamma och pappa firar sin bröllopsdag idag så vi har precis ätit lite gott och ska snart titta på film. Jag och pappa ville ut och äta på nån fin resturang, men resten av familjen var tråkiga och ville stanna hemma haha.
men vi kanske ska gå ut imorgon istället.
Såg på red riding hood i förmiddags och den var riktigt bra! tips från mej!
Puss&Kram 

Brand new stuff.

Hej nu kommer lite bilder från dagen i Stockholm! Jag hade jätteroligt och är nöjd med mina små köp. Fast hade velat köpa en tröja till och en prydnadsgrej till mitt rum, men plånboken räcker ju faktiskt inte till oändligheten!










Ber om ursäkt för bildkvalité, men bilderna är tagna med mobilen.
Sista bilden är strax innan jag åkte för att spendera kvällen igår med tjejorna. Vi hade jättekul och skrattade gaaanska mycket! 
Ikväll blir det match och jag är taaaagggaaaaddd!! 
Puss&Kram 

How wonderful life is, while you're in the world.

Dagen har tillbringats först framför morgonfilm. Såg Moulin Rouge, den var väldigtväldigt bra!
Efter filmen åt jag lunch och sen bakade jag lite chokladsnittar. Dom blev ganska bra faktiskt, första gången jag gör småkakor så nöjd kan man ju få vara. De blev inte så fina, men goda. Och det är ju smaken som ränkas.

Imorgon kommer bli en superdag för då åker jag till Stockholm för att shoppa! Är sjukt taggad! Har velat åka dit ganska länge nu.

Här kommer en bild på chokladsnittarna! Bilden blev inte så bra, men jag är slö så jag orkar tyvärr inte ta en ny hehe...
Puss&Kram


You might not see it, but everything is hidden inside.



Igår satt hela familjen och spelade spel och åt efterätt ute på altanen, det var supermysigt och det var för länge sen vi satt och gjorde något hela familjen. Det är sånt vill man minnas länge.

Annars har den här dagen inte varit något speciellt. Har städat, läst ute och tränat.
Träningen gick ganska bra, kände inte av något i låret, jag drog ju på mig en bristning strax innan Gotlandscupen. Bra tajming där...
Men iallafall så kände jag inget och därför är jag ganska glad. Dock så fick jag ont i magen när hälften av träningen gått men jag spelade sista minuterna ändå. Tyvärr blev det värre och värre så när jag kom hem så kunde jag knappt gå. Mamma hämtade vetekudden och masserade lite, så blev man liggandes en stund och sen gick det över. Vi redde ut mysteriet och kom fram till att det troligtvis var kantarellerna jag åt till lunch. 
Jag som inte ens gillar svamp...
Puss&Kram

Lycka är att förlora sig i musiken.




Hejsan!
Skrev inget igår, men det var för att det inte fanns något att skriva om. Kände att det skulle bli ännu ett sånt där inlägg där man skriver hur tråkigt livet är.
Iaf så tittade hela familjen på film på kvällen. Priest hette den och är en ganska ny film. Den var faktiskt ganska bra och spännande. Satt med kudden i knät eftersom det var ''hoppscener'' hela tiden.  
Idag har jag bara gjort lite hemmagrejer som hänga upp tvätt och plocka in tvätt och hjälpt till med att laga mat. Har väl hunnit med en dusch och lite annat också.
Imorgon tänker jag träna för det var en vecka sedan cupen och efter det har jag bara legat och slöat, förkylningar suger.
Just nu sitter jag och lyssnar på lite bra musik och ska nog spela lite gitarr också.   
Puss&Kram

I brist på bättre roligheter.



Tänkte ta en liten bild på mig själv idag, sen kom jag på att motivet inte var det vackraste. Håret uppsatt i en slarvig knut och mysbyxor och gammal t-shirt på. Så det får bli en vacker bild på våra otroligt inspirerande soffkuddar.
Har egentligen inget att skriva om, men har tråkigt. Den här dagen blir väl som alla andra dagar, vila för att på något mirakulöst sätt bli bra från förkylningen. Jag vill inte vara sjuk! Det är så tråkigt!
Vissa tycker att det är mysigt att få vara hemma och bara ta det lungt. Visst en eller två dagar är okej, men längre än så är det inte roligt!
Jag vill hitta på något skoj såhär i slutet av sommaren. Som att åka och shoppa i Stockholm!
Puss&Kram 

Have you ever done something you can't change?



Hejsan på er!
Ännu en dag av ingenting har gått. Jorå lite har det väl hänt, men inget speciellt. Känner mig lite piggare idag och jag har bakat lite enkla men goda chokladmuffins. Åkte ut en tur med mamma och pappa till ett fint ställe som heter smultrongården. Dom hade väldigt fina saker och jag blev förälskad i en klocka men den var liiiite för dyr, så inget fynd där inte. 
Efter den lilla åkturen blev jag jättetrött och var tvungen att gå och lägga mig igen.
Ajuste, såg på Singin in the rain idag också. Jag blev helt såld och ville själv börja steppa omkring och sjunga. Helt underbar film!
Puss&Kram 

Syndare.



Käre fader, jag har syndat. Tidigare skrev jag om att en stor del av mina pengar går åt till böcker. Det blev visst en bok några timmar senare. Hoppsanhejsan! 
Det var då inte planerat.
Just nu sitter jag och tar en kopp kvällste och ska nog snart gå och läsa lite. Surprise Surprise!
Puss&Kram
 


Bokfrosseri.

Känner att jag bara vill ta tag i en riktigt bra bok och sträck läsa i timmar. Sitter och tittar på internet och hittar allt möjligt intressant. Sommaren är snart slut? Hur ska detta sluta?! Och pengarna måste sparas lite också!
Knepigt läge...



Alltså mina pengar går oftast åt till att köpa böcker. Jag frågade Kajsa en gång i bokaffären om det var okej att köpa böcker för femhundra kronor. Hon tittade på mig som om jag var galen. 
Men att läsa lugnar ner mig. Jag har älskat böcker i hela mitt liv och när jag inte kunde läsa så läste mina föräldrar för mig. Jag tackar dom av hela mitt hjärta att dom fick mig att bli intresserad av läsning. 
Puss&Kram  

Överraskningar kommer när man minst anar det.



Blev minst sagt förvånad när jag sitter och slöar framför teven och ett rådjur kommer in på framsidan. Och den kunde inte komma ut. Sprang runt och letade efter en utväg och bestämde sig tillslut för att hoppa ut genom grinden och var nära att krascha in i bilen. Jag fick panik och ringde mamma för expertråd. Bara det att rådjuret hann hoppa iväg innan hon svarade. 
Aja, idag har jag iaf inte gjort något särskilt. Deppat för att jag är sjuk och går miste om kuliga grejor. 
Nu ska jag värma på lite tevatten (fjärde koppen idag) och titta på film eller något annat effektivt. 
Puss&Kram 

Nyvaken tjej.



Har precis slagit mej ner för frukost i soffan. Hade knappt något i kylen så det får bli macka och apelsinjuice. Morgonfrissan klar och filten på plats. Kommer inte resa mig en centimeter idag. Är sliten efter en helt underbar tid på Gotland med världens bästigaste lag.
Fick med mej en bristning i muskeln, ett gigansiskt blåmärke, en hejdundrande förkylning och en silvermedalj.
Så sjukt stolt jag är över mitt lag. Alla tjejer är så undebara och kämpar på in i slutet! Sänder en tanke till vår kämpe Ebba som skadade sitt knä i semifinalen. Krya gumman!
Nu ska jag titta lite på teve och kanske äta lite överblivet godis och dricka te.
Puss&Kram

Hoppsan.

Hejsan!
Har inte bloggat på ett tag nu men det har varit mycket annat som jag har gjort. Som träningar med världens bästa lag, poolpartyn med världens bästa lag, övernattningar, badning i kalket och sånt.
Imorgon bär det av till Gotland för att spela cup. Det kommer att bli bäst!
Har packat hela dagen och nu ska jag gå och lägga mig för tro't eller ej, trots att jag vaknade halv elva idag, så är jag trött.
That's me, take it or leave it. Höhö, märks det att jag är lite sliten eller?
Puss&Kram

RSS 2.0