You're the only one that knows me beter than I know my self.

(Okej, jag ber om ursäkt för bilden, men nyduschad och osminkad, det blir helt enkelt inte vacker hur man än bär sig åt)
 
Började dagen med att ta en promenad med hunden. Fortsatte den med att städa hela huset och har även slipat min skrivbordsstol som ska målas om, händerna blev slipade dom också. Ska kanske ta och baka lite i eftermiddag också. Imorgon är det middsommar. Den ska tillbringas i Karlskoga med vänner. Det här är ett mycket kreativt inlägg.
Puss&Kram  
 

Blandat.

Här kommer lite bilder från senaste dagarna!
Puss&Kram

Kakbak.

(Saknar att vara brun och solbränd! Saknar gotland!)
Nu är det choclate chip cookies som gäller! Kommer förhoppningsvis upp en bild senare!
Puss&Kram

Uppe med tuppen.



Nej inte riktigt. Men vaknade av att klockradion ringde. Försökte förgäves stänga av den och insåg sen att det var mobilen som ringde. Skulle tydligen till sjukgymnasten idag, så det va bara att kliva upp och se glad ut. Blev inte så mycket klokare på det han sa, men jaja. Har iaf inte planerat något idag förutom att försöka bli frisk. Och sen efter lunch åker jag troligtvis ner till stan och panikköper strängar till min gitarr (en gick av!!!!) och lånar lite böcker att läsa i sommar.
Puss&Kram

Snabbis.

Gör ett snabbt inlägg. Har varit lite småkrasslig sedan i fredags. Förbannar min broder för detta. Men hoppas på att bli frisk igen snart så att jag kan börja träna igen.
Puss&Kram

Lite fel.

Har haft lite problem med uppladdning av bilder, kategorier osv. Men tror det fixat till sig nu. Blogg.se har ju ändrats nu så det kan väl vara lite så i början. Men hoppas att det rätar till sig nu!
Puss&Kram

Skolavslutning.

Nu är man fri! Det har varit tre år med både toppar och dalar. Vill verkligen tacka alla som gjort dessa tre år toppen. Det har alltid funnits någon som förstått och stöttat. Jag kommer sakna alla på ett eller annat sätt! Tackar 9e för att ni är mina vänner och för att ni gett mig många fina stunder att minnas!
Puss&Kram

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1598942/images/2012/pic_206622060.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1598942/images/2012/pic_206622076.jpg" class="image">


Nails.

Har precis målat naglarna i knallrött. Hoppas det blir bra till min avslutningsklänning imorgon. Snart så!!!
Puss&Kram


Let us get lost in the moment.



Så här såg jag ut idag. Nothing special! Är ganska glad eftersom jag känner att mitt privatliv långsamt börjar återvända. Behöver liksom inte göra något efter skolan längre. Har liksom inga så kallade "plikter" som behöver göras. Det känns bra.
Imorgon är det sista dagen i skolan innan avslutningen, och sen behöver jag aldrig mer återvända till min skola! Har gått där sedan jag var sisådär tre år tror jag. Helt ärligt ska det bli skönt att få komma därifrån.
Puss&Kram

Prom.

Här kommer bilder på hur jag såg ut på balen igår. Inte så bra men mamma tog med kameran också så de kanske kommer upp senare.
Jag hade skitkul och har fortfarande ont i fötterna. Tack för en underbar kväll alla nior!!
Puss&Kram


Mot morfar.

Påväg mot morfar för att fika och så tänkte jag spela lite för honom eftersom han älskar musik men inte kan komma iväg och lyssna. Vet att han, trots att han inte säger något, är stolt över att jag håller på med musik. Så jag tänkte spela lite gammalt och lite nytt för honom!
Puss&Kram


Music.

Live your life - Moa lignell
I'll go - chris Brown
Lonley boy - the black Keys

I väntan på att solen ska komma tillbaka på riktigt.
Puss&Kram


Nyklippt,sol&frukt.

Har precis kollat in lite studenter på stan och sitter nu på altanen och njuter av solen. Förhoppningsvis fortsätter den här dagen att vara lika bra. Köpte med lite grejor till balen men funderar på att köpa en kuvertväska och ett läppstift också. Vi får se..
Ha't bra annars!
Puss&Kram


Nu ryker de slitna topparna!

Mot frissan!


Ibland får man tycka synd om sig själv.

Kände att dagen igår började bra, fortsatte bra men slutade i helvetet. Okej, överdriva ska man icke, men igår hatade jag livet. Ljumsken krånglade hela matchen och då ville jag bara ge upp. Har tidigare haft problem med både ljumskar och lår. Och att det nu kommer tillbaka får en inte att skrika av lycka. Sen sisådär lagom i slutet av matchen får jag synbortfall och migränen anfaller. Låg utslagen till halv 12 på natten innan jag kunde ta en snabbdusch och sen gå och lägga mig igen. Idag tar jag igen mig lite här hemma och hoppas på att bli lite piggare snart.
Som sagt, livet kunde varit bättre, men det kunde också vart sämre!
Puss&Kram

(tjockisen har det bra iaf)


Warrior.

Såg nyss en av de bästa filmerna jag sett på länge. Jag gillar vanligtvis inte "fightingfilmer" men den här fick jag rysningar av! De sista minuterna satt jag med öppen mun klistrad vid skärmen. Ni som sett och gillade the fighter kommer dö när ni ser den här. Asså, även om ni inte gillar sånna här filmer, se den! Jag tyckte den va så himla fin, okej dom slåss mest hela tiden, men alltså slutet.. Säger inget mer..
Puss&Kram


10 sanningar.

Har so just nu och vi kollar på skräckfilm så jag kör tio sanningar efter som att jag inte gillar skräckfilmer överhuvudtaget.

1. Som sagt, jag HATAR skräckfilmer, har aldrig förstått grejen med att bli rädd.
2. Jag har klaustrofobi.
3. Jag rätar alltid till mattor.
4. När jag koncentrerar mig biter jag mig i läppen.
5. Jag har prestationsångest.
6. Jag älskar kostymfilmer/böcker (har nog läst alla Jane Austen)
7. Jag har gått på gitarr i 6år men kan fortfarande inte spela inför publik utan att bli så nervös att jag skakar.
8. Jag gråter väldigt lätt, men oftast när ingen ser.
9. När jag gick i 5an/6an var jag typ emo/hårdrockare.
10. Jag har alltid velat sjunga, men aldrig vågat försöka på riktigt.
That's me!
Puss&Kram


Let us live forever if you've got the time.

Sitter och stirrar från garderoben till tvätthögen och försöker använda mig av Kraften för att få den att vika sig och hoppa in. Det funkar inte för tillfället.
Bjuder så länge på lite bilder från klassresan bl.a.
Hör av mig om jag lyckas.
Puss&Kram


Paris 2012.

Här kommer en bomb med bilder från resan till Paris med franskagruppen!




Triumfbågen







Notre Dame




Hotellrummet, som var litet men fräscht!



Eiffeltornet!






Båttur på Sienefloden som rinner genom hela Paris.



Loppis.



Sacre Coeur







Moulin Rouge, nån mer än jag som älskar filmen? ^^



Eiffeltornet by night! Så otroligt fint! Och varje timme började det glittra! Vi var där på tolvslaget och bara mös omkring.





Frukostparken, fick baguette och yoghurt till frukost varje dag i solskenet.



Louvren






Inte förens efteråt när jag visade pappa bilderna insåg jag att jag automatiskt kollat in arkitekturen, teknikprogrammet kanske är något för mig iaf!



Den här resan har varit såååå bra. Paris är så vackert och välplanerat! Ljuset, placeringen av hus, allt!
Ska tillbaka dit minst en gång till i mitt liv och kolla in saker som jag missat, som Versailles bl.a.
Puss&Kram


RSS 2.0