Lady Gaga!

Nu var det ett tag sen man la upp något.
Har väll inte vart på bästa humör, ville inte att det skulle bli tråkit att läsa. Men nu har man goda nyheter!
8 maj ska jag, emma, mamma och annelie på lady gaga i stockholm, globen!
Fick reda på det igår! Det är min tidiga födelsedags present. Mamma fick ett sms av annelie där det stod: vi följder gärna med. Och sen dess har jag tjatat hål i huvudet på mamma och undrat vad det var. Så sa hon igår: Jag och pappa har en tidig födelsedagspresent åt dej. Så gick hon upp och hämtade en liten mapp där det stod ticnet, och så tar man upp fyra "gyllene" biljetter där det står: LADY GAGA STOCKHOLM;GLOBEN
Jag blev så glad att jag höll på att spricka och nu längtar jag mej tokig!
Puss&Kram


...

Orkar inte lägga ut så mycket just nu. Mår inte så bra. Jag är inte sjuk eller så, men jag känner bara att jag inte orkar mer.
Puss&Kram


Tordag!

Jaha ja då sitter man här igen. Skriver långa texter om dagen och ingen läser. Jag skulle egentligen kunna skriva vad som helst. BAJS!
Så nu har man det gjort.
Idag började dagen med idrott. Det var väl... hm... jaaa...idrott är... 
Sen hade vi no och det var INTE kul! Men sen var det svenska och det var väl som vanligt, inget fick man gjort. Sen lunch och... suck... franska. Har glosförhör imorgon och jag har inte övat med jag orkar ärligt talat inte bry mej! Jag lär mej ändå inget! Våran vikare är inte speciellt bra.
Sluta gnäll nu Frida! Fast what ever! ingen läser ju ändå!
Jag vill ha kladdkaka! Det är gott!
Puss&KramTillIngen!  

Onsdag, Studiedag!

Idag var det studiedag! (som jag redan nämt tre gånger)
Började med att jag vaknade upp och läste ut min bok. Hm... jag måste hitta längre böcker!
På förmiddagen gick jag och kajsa ut med kasper. Sedan åt jag lunch och sen (efter mycket ringande) så åkte jag och kajsa till eve. Vi bakade chokladbollar. De tog slut väldigt snabbt på nått konstigt vis! Sen satt vi en stund vid datan och sen gick vi ut och tog kort. Mina fötter höll på att dö men det var kul i alla fall. Sen gick vi hem till eve igen och satt en liten stund vid datan och laddade in bilder, efter det åkte jag och kajsa hem och diskuterade väldigt intressanta saker... När jag var hemma åt jag och tittade lite på tv. Imorgon är det skola igen, men tack och lov har vi sovmorgon. 
Puss&Kram  

Idag har jag insätt att det faktiskt inte är något som läser min blogg!

Tisdag

Okej jag vet att jag inte har varit så bra med bilder på senaste tiden men det går inte att ladda upp! Aja ni får nöja er med en text om min tisdag. Och det är inte dåligt!

Började med en stressande morgon. Fortsatte med en tråkig franska lektion. Våran riktiga franska lärare har typ brytit nyckelbenet så vi får ha Ragnhildur istället. Suck...
Sen fortsatte dagen med bild, det var kul fast jag klottrade mest. Sen hade vi so och då gjorde vi film om framtiden. Fast våran grupp har precis börjat skriva repliker. Ska vara klart senast onsdag nästa vecka. Yippey!
Sen hade vi matte med en vikare som tog världsrekord i undervattensmonopol för ungefär tio år sedan! Har träffat en världsmästare! Det gör man inte varje dag!
Sen fortsatte plågan med lunch och sedan so igen. Inte nog med det, jag och några kompisar var tvungna att cykla till fotbollen! Inte kul. Isigt, slaskigt, totalt utmattande!
Sen plågades jag ända hem och då åt jag upp hela kylskåpet eller nått. Duscha och sen på med myskläder och äta mat och nu ska jag fortsätta mysa, för imorgon har vi studiedag! SOVMORGON!
Puss&Kram   

måndag

Hej på er!
Idag var det skola igen som vanligt. På lunchen så satt jag, kajsa(som äntligen är hemma), johanna, jesse och johan i kapprummet och hade jättekul!
Haha magrutor! Sen hade vi idrott sista lektionen och jag var ''jätte'' seriös. Spelade volleyboll. Jag äger såklart. På onsdag har vi studiedag och jag och kajsa ska hittta på nått. Läängtar!
Puss&Kram


Första matchen den här säsongen!



Bilden har jag gjort, nått att roa sej med när man har tråkit.

Idag hade vi säsongens första match. Egentligen bara en träningsmatch men jag tycker att det räknas. Det var i Eskilstuna på konstgräs. 1-0 till motståndarlaget. För mig det väl sisådär (översättning:ganska så dåligt!). 
Aja man får bita ihop och komma igen nästa match. Öva, öva, öva! Ska bli bra!
Puss&Kram  

Lördag

Idag har jag och familjen gått lite på stan. Pappa och jag köpte benskydd och träja till mej. Mamma och Martin letade reda på en jacka till Martin och en skjorta också.
Skriver inte så mycket idag. Ikväll blir det melodifestivalen. Hm... Vem vinner?
Puss&Kram

Freeedag!

Dagen har varit ganska bra. Bra humör, fint väder och (konstigt nog) ganska bra mat i skolan. På morgonen hade vi arbetspass, övade till franska-provet som gick sämst. Men men, jag var klar först om det räknas. Efter franskan hade vi matte. (Jag suger föresten på algebra och ekvationer)
Efter det lunch och sen fotboll. Smart som man var så tog man med sig två underställströjor och glömde byxorna. Men det gick bra ändå pågrund av det ''varma'' vädret. Träningen gick också bra, för första gången på länge. Det var riktigt kul! Sen hem och äta, duscha och sen mysa ute på altanen med pappa. Tog varsin kopp kaffe och en bulle. Det sitter aldrig fel. Sen hämtade jag en bok och satt där i några timmar och mös under en filt. Riktigt mysigt. Ikväll ska jag och familjen titta på let's dance. Men fy pyton för Willy! Stefan skulle ha gått vidare istället för han! Vad tänker svenska folket egentligen? Jag önskar att man kunde rösta minus! Det skulle vara riktigt bra. Kanske ska uppfinna ett pogram där man röstar minus istället för plus. Haha, jag och mina fantasier. Vem vet det kanske skulle sälja bra?

Idag har jag insätt:
- att jag har linnemani. Jag har ungefär hundra linnen!
- att ingen läser min blogg, men det strunar jag i! Det är bra att få skriva av sej ibland! Alla som läser kan ju komentera vad ni tycker om den så får jag se hur många det är. Säkert högst en men i alla fall!

Idag är jag:
Så himla lycklig! Vårkänslor?

Puss&Kram   

torsdag, sovmorgon



Idag var det skola. Var okej, först idrott, svenska och sen språk. Ragnhildur fick damp på oss för alla satt typ och prata (jag och felle också). Ingen gjorde nått så hon blev förbannad men hon lät så mesig så ingn lyssnade. Haha tycker nästan synd om henne. Nästan...
Sen efter skolan gick jag hem och tittade på ghost whisper. Kunde inte sluta gråta efter! Dom som följer serien vet vad jag menar! 
Puss&Kram

Onsdag



Skolan idag var seg, men okej. Hade väll lektioner som var okej men för många! Efter skolan gick jag hem och undvek att bli snöpulad! När jag kom hem var mamma här, hon hade haft migrän så hon hade åkt hem från jobbet. Ikväll tror jag att jag följer med mamma och martin och käper jacka till martin. Har inget bättre för mej.
Puss&Kram

Tisdag

Idag har det inte hänt något speciellt så jag tar det lite kort.
-Franska, Jag och Felle snackade killar
-Bild
-Engelska, tittade på film
-Matte, gjorde absolut inget
-Lunch
-So
-Fotboll, har kommit på att jag suger
Nu ska jag göra pannkakor med pappsen!
Puss&Kram!


Måndag

Skulle laddat upp en bild men det går tydligen inte så ni får nöja er med en text om min måndag.

Vaknade och var helt slut. Ska man aldrig få sova?
Skolan började med musik. Jag, Johanna och Eve satt typ och spelade 10% av lektionen, resten snackade vi om Eric Saade. Han är så sööt!
Sen hade vi SO och tittade på nån film och sen engelska, samma film.
Sen lunch och NO och sen idrott. Var inte så där jätte kul. Hade ont i huvudet och kunde typ inte springa.
Puss&Kram

Söndag



Söndag idag
kunde inte vara med på träningen för småkusinerna kom. Hm... missa en träning för det...
Aja det va väl ganska kul ändå. Lovisa rita av mej. Kan vara en blivande Da Vinci haha!
Efter att dom hade åkt hem så åkte hela familjen till morfar och firade honom. Grattis! 84 nu!
Där åt vi bullar och tårta. Man känner sej inte direkt så smal kan jag säga. Sen åkte jag och mamma ut till marieberg en snabbis och handlade lite grejer sen hem och nu sitter man här och har tråkit.
Puss&Kram

Jag diggar inte tidiga lördagmornar!



Idag var man tvungen att gå upp halv åtta på en lördag! Det var träning på Bernh arena halv nio så man fick masa sej dit och spela fotboll. Aja så farligt var det inte, det var en kul träning.
Resten av dagen ska man väl slöa och kanske åka och titta på nya benskydd.
På söndag åker min Kajsa till Egypten en vecka och jag kommer sakna henne så himla mycket!
Puss&Kram

Fredag! YES!



Fredag idag! Som man har längtat efter helgen!
Dagen började med att säga grattis till Alicia som fyller 14. Grattis!
Sen hade vi arbetspass och jag fortsatte att skriva på min skapelsemyt som vi jobbar med i svenskan. Sen hade jag franska. Inte så kul. Hade förhör och tränade på klockan. Yippey... har prov nästa fredag.
Efter franskan var det matteprov i procent. Det kändes bra så då kommer det antagligen gå jättedåligt. Så är det jämt. Man tycker att det gick bra och att man ska få bra betyg och sen... fail!
Aja efter det hade vi lunch och sen fotboll på soliga karlslundsarena! Det kändes som sommar (förutom snöhögarna omrking planen). Inte ett moln på himlen!
Jag gjorde iallafall bort mej totalt så man får hoppas att jag kommer i form snart. Som om det någonsin skulle hända...
Efter skolan blev det till att stressa hem och sen åka till gitarren och spela. Sen tog jag och Kajsa farväl och lämnade gråtande varnadra. Nej, så var det inte men jag kommer att sakna henne när hon åker till Egypten!
Puss&Kram 

Torsdag

Hej!
Idag hade jag en efterlängtad sovmorgon. Inte kanske världens längsta (9.10) men bättre än ingen alls! Steg upp och gjorde mej iordning och lite sånt. Sen gick jag iväg för att möta Kajsa och gå till skolan. Hade sista volleyboll lektionen idag. Buhu! Det har faktiskt varit jättekul med volleyboll! Konstigt nog... Jag brukar inte vilja ha idrott men jag tyckte faktiskt att det var riktigt kul. 
Efter idrotten hade vi NO. I Hate It! Så himla tråkigt. Jag sitter mest och lyssnar med ett halvt öra och dagdrömmer och sommardagar. Längtar så till sommaren!
Efter no'n hade vi svenska och sen lunch. Efter det var det språk. Tittade äntligen klart på den där tråkiga filmen! Yippey!
Dagens beslut: Försöka att sluta svära så mycket!
Puss&Kram   


Trött!



Onsdag idag...suck
hade en och en halvtimme NO på morgonen... snark!
vi tittade på tre filmer om livets uppkomst eller nått, alla höll på att somna och på rasten efter gick alla till cafeterian och satt typ och halvsov
nästa lektion satt jag och halvsov och resten av dagen också faktiskt. Snacka om att vara trött! Blev sent igår, nördade ''änglar och demoner''. Det är skitbra! 
På matten fick vi klubbor av engelska läraren för vi hade vart duktiga och jobbat på bra. *Host host*
Sen efter matten slutade vi och man fick äntligen gå hem! Då gick jag ut med hunden och sen kollade film med brorsan som är sjuk. 
Puss&Kram 

Slut på sportlov...suck!



Idag började skolan igen efter en veckas sportlov. Konstigt... efter en timme i skolan längtar jag redan till påsklovet. Jaja håll ut!
Dagen började med musik och sen so med sämsta läraren för våran riktiga är i thailand. Dålig stil tycker jag.
Efter so'n hade vi engelska och vi fick tillbaka provet. Blev rejält chockad kan jag säga! 67 av 71!
Sen på lunchen fanns det inga platser i matsalen så vi fick sitta i korridoren och äta. Kul...
Efter lunch hade vi No. Sen idrott och volleyboll. Jag kan seriöst inte spela! haha! jag brände mina knän så att dom blev helt röda. Det sved!
Puss&Kram

RSS 2.0