Plugg.

Här sitter jag och pluggar första världskriget och funderar på vad de höll på med egentligen. Onödigt att 9miljoner människor ska dö tycker jag. Så här ser det oftast ut när jag pluggar. Sitter i min fåtölj med tröjan upp till öronen och musik. sitter ungefär en halvtimme sen kan jag inte koncentrera mig mer. Nu tänker jag kolla på teve och sen återgå till pluggandet.
Puss&Kram


Musiktips.



Lite ny bra musik från mig! Lyssna och njut (eller skaka rumpa om ni så vill)!

Shake it out-Florence + The Machine

Sail-AWOLNATION

Pocket full of stars-Nine Black Alps

Time is running out-Muse

Glorious-Muse

Idioter-Kent

Puss&Kram

Gårdagen.

Två bilder från igår, åt oxstek och efterrätten bestod av chokladmousse med hallon. Jättegott men mäktigt! Jag orkade ungefär halva hehe! Annars spelade vi spel, tog lite kort och tittade på film.
Puss&Kram


Heldag med gitarren.

Idag klev jag upp tidigt för att åka och spela gitarr hela dagen. Det var jätteroligt men intensivt. Man var väldigt trött i huvudet och fingrarna efteråt. Men som sagt, riktigt roligt! Ni har vi främmande hemma, trerätters och fina kläder haha! Lyx!
Puss&Kram

(Bilder från lunchen, åt Subway och Linn och Kajsa köpte varsin munk på marknaden)


Tommy Emmanuel&de senaste dagarna.



Okej jag vet att det är en dålig bild men måste bara tala om att jag såg världens bästa gitarrist i onsdags. Och han VAR verkligen den bästa! Så jädrans grym att jag kunde ha suttit hela natten och kollat på honom.
Annars har jag kollat på Surf's up, skrikit åt läskiga dataspel, varit på marknad och frusit tårna av mig, ätit tacos, och lite annat. Har nyss sett på Ice Age med familjen och imorgon ska jag på en heldag med gitarren. Från 10.00-16.00 så det blir en lång dag, men roligt!
Puss&Kram 

Vindens namn-Patrick Rothfuss



Har precis läst ut den här boken. OJ så bra den va!
Så himla jädrans bra att jag bara kan säga LÄS den.

Beskrivning: 
Jag heter Kvothe. Jag har rövat tillbaka prinsessor från kungar som sover i ättehögar. Jag brände ned staden Trebon. Jag har tillbringat natten med Felurian och kommit därifrån med förståndet och livet i behåll. Jag blev relegerad från universitetet när jag var yngre än de flesta är när de blir insläppta. Vägar som andra fruktar att tala om på dagarna går jag på i månsken. Jag har talat med gudar, älskat kvinnor och skrivit sånger som får trubadurerna att gråta. Ni har kanske hört talas om mig.

Alltså... LÄS!
Det spelar ingen roll vad du gillar för böcker, det här är ett MÅSTE! Okej?
Puss&Kram

Tisdags stuff.

Idag hade vi en chill dag i skolan. Bild, No och slöjd. Efter skolan åkte jag till stan med Kajsa och kollade lite. Snart ska jag baka till försäljningen imorgon. Det är öppethus i skolan och franskan säljer, men jag ska inte gå eftersom jag ska på konsert med Tommy Emmanuel som är en grym gitarrist!
Puss&Kram

(lite oseriösa bilder från tråkiga raster)


I myssoffan.

Fredagsmys med mamma och pappa. Älskar min mysse så mycket att jag inte har lust att ta av mig den, ska kanske sova i den?
Puss&Kram


Hos mormor.

Sitter just nu hos mormor och har gått igenom några av de smycken hon inte använder. Hon sa att jag och mamma fick ta vad vi ville, så jag är nu en berlock, ett armband och ett halsband rikare. Så nu är jag glad!
Puss&Kram


Pix; Gårdagens lunch.

Lite bilder från lunchen igår med glada tjejor! + en bild på mig idag.


Dagen = Kaos.



Andas ut efter en väldigt kaotisk dag. Det började med att bussen kom tjugo minuter för sent och sedan åkte förbi eftersom den var överfull. Några minuter senare kunde jag ta en extra buss som också den snart blev full. Kom fram försent till conventum där typ hela Örebros högstadier va. Lyssnade på en föreläsning och såg en film om våld. Inte så roligt, men man förstår varför de talar om det.
Efter föreläsningen blev det lunch på Saigon och när vi skulle ta bussen tillbaka till skolan åkte två överfulla bussar förbi oss. Men vi fick skjuts som tur va och kom inte jättesent.
Nu tänker jag bara andas och ta det lugnt tills ikväll då det blir träning.
Puss&Kram

Ny design.

Nu har jag fixat till en ny design på bloggen. Är lite mer nöjd med den här eftersom profilen inte sitter längst ner på sidan. Haha! Det störde mig väääääldigt mycket.

Men vad tycker ni om den här designen? (skulle vilja ha profilbilden större, men vet inte riktigt hur man ska göra det) 

Har precis näääästan skickat iväg min gymnasieansökan och har inte riktigt bestämt mig för andra valet än. Man vet ju aldrig, det skulle ju kunna bli så att man får sitt andrahandsval och då vill jag ju att det är något bra. Men vi får se, vi får se...
 Imorgon ska hela skolan till conventum på toleransdagen eller vad det nu var. Vi ska se på film eller något som vi sen ska diskutera i skolan.

Puss&Kram


Trött.

Är helt slut i kroppen och har ont lite överallt men det är bra smärta! Känner mig ganska nöjd med träningen idag, klarade konditionen helt ok. Trodde jag skulle vara mer otränad. Nu sitter jag och lyssnar på musik. Asså mina hörlurar... Kärlek!
Puss&Kram


Trött.


Åh lycka!

Åh så glad jag är! Nu vet sådär så att man sitter och flinar för sig själv. Jag har köpt en pälsmysse för 75:- och ett par lila urbanears för 349:-!!! De har kostat 595:- förut!!! :D happyface! Har velat ha sånna jättelänge nu!
Puss på världen och rea!


Nya äventyr.

Nu drar jag med mamsen till stadium outlet på jakt efter skidfodral och skidglasögon. OMG! Så spännande!
Puss&Kram

(banan)


Fredags outfit.

Jag lägger inte upp så många riktiga "outfit" bilder men här kommer en! Hehe!
Iaf så är det fredag den 13:onde så då antar jag att man får passa sig. Önskar alla lycka till och hoppas att dagen ej slutar med ett sjukhusbesök eller liknande!
Puss&Kram


Torsdagens händelser.

Imorse masade jag mig ur sängen och gick motvilligt till skolan. Det var väldigt nära att jag stannade kvar under täcket. Efter lunchen åkte jag och några klasskompisar hem till mig för att filma till ett filmprojekt. Det gick väl ganska bra, förutom att jag spottade ut mjölk, satte knäckebröd i halsen osv.
Puss&Kram


Detta är guld.

Glad blir man när mamma kommer hem med det här! Speciellt bra när man har fula och slitna gitarrnaglar som jag!
Puss på mamsen!


Escape reality for a while.

Idag var det första dagen i skolan efter lovet. Känner att det här halvåret kommer att gå sakta. Men sen är jag fri och behöver aldrig komma tillbaka! Har ju gått på samma skola i sisådär 12 år nu! Jag är trött på det och vill ha lite nytt. Ny miljö, nya lärare och nya vänner. Längtar till gymnasiet! Det känns som om nu handlar allt fortfarande om uppfostran. På gymnasiet är man inte ett barn längre. Då kan man göra sin egna val och ingen bryr sig. Och snart är jag där.
Puss&Kram


Take care of the good, it might disepear and you'll stand there with empty hands.

Startade dagen med att se på film och äta frukost. Sen bakade jag chokladmuffins och pysslade runt lite hemma. Gick också ut med vovven på en långpromenad.
Puss&Kram


Dagens upptäckter.



Upptäckt 1: Jag kommer helt enkelt inte ihåg förmiddagen, jag tror jag typ bara...satt och tittade...



Upptäckt 2: Man får ont i huvudet av lukten från nagellacksborttagningen.

Upptäckt 3: Nagellacksborttagning är ett väldigt långt ord.



Upptäckt 4: Det går att baka utan att äta upp halva degen.

Upptäckt 5: Min hund gillar inte att äta leverpastej men älskar ostmacka.



Upptäckt 6: Det går att se extremt mystisk, dramatisk och sexig ut med en filt på huvudet.

Puss&Kram 

Du kom till mig i drömmen och sa att jag skulle minnas det som brukade vara.


(Glamouröst värre)

Sitter är och är sådär vacker som alla bloggare är när de har freetime. Outfiten då?
Mjukisbyxor och rosa pandatröja från h&m. Köpt för sisådär ett år sedan och som är snyggt fylld av hål. Ojojoj, stylish...
Håller iaf på att baka drömmar. Farfar beställde en sats kakor, han ska nämligen bjuda hem några vänner på fika. Hihi!
Tycker det är trevligt att folk gillar kakorna man gör så att de inte tänker: Oh no! Måste vi äta?
Ska väl fortsätta baka resten av dagen eller liknande, det blir kanelkubbar och muffins också! 
Puss&Kram 

Idag är tankarna hos dig.

Idag kommer småkusinerna på besök, så jag förbereder mig mentalt.
Puss&Kram

(Kasper läser tidningen)


Good days are coming.

Dagen tillbringades med Kajsa. Vi åkte till stan och fikade och kollade runt lite. Imorgon kommer småkusinerna hit och äter lunch. Det ska bli roligt att se dem igen.
Puss&Kram

(har glömt att visa upp mina nya byxor från Gina Tricot!)


Now is the time to feel free.

Idag har jag varit med Ebba. Vi har pratat om allt, dansat vackert och varit ute på promenad med vovven. Fin dag med fin vän helt enkelt.
Puss&Kram


To the...gym!


Drawing.

Nu har jag suttit hela dagen med denna och ändå blev det inte ett dugg lik orginalbilden. Säger inte vem det ska föreställa, det får ni gissa isf. Hihi!
Men måste ändå skryta lite och säga att jag överhuvudtaget blev rätt nöjd, den här är en stor förbättring mot den senaste jag gjorde, blir bättre och bättre. Övning ger tydligen färdighet trots allt!
Puss&Kram


We both matter don't we?


(ÅÅh va dåligt jag är på att ta nya roliga bilder, antingen är det webcamen eller mobilen, men så blir det när man inte har en bra kamera som alla andra! aja, ska försöka spara ihop lite pengar och kanske göra ett köp!)

Det här har nog varit den längsta dagen på väldigt länge. Har bara kollat på film och letat musik och inspiration på alla möjliga sorters ställen! Har haft ganska tråkigt med andra ord. 
Jag tror kanske att jag ska försöka mig på att måla av någon. Alltså en kändis eller liknande. Jag är inte så duktig på att teckna, men om jag försöker riktigt mycket kanske det går tillslut! Har bara ganska dåligt tålamod.
Puss&Kram 

No sleep.

Det blev en tidig morgon för mig idag. Det kom nämligen några morgonpigga hantverkare hem till oss som ska byta fönster de närmaste tre dagarna.
Tänkte bjuda på lite bilder från senaste dagarna!
Puss&Kram


2012.



Nu är det 2012 om något lyckas missa det. Tillbringade nyårsafton med fina vänner, fyverkerier och massa
roligheter. Tackar för det!
Kom hem ganska sent inatt och lyckades sova till elva, sent för mig. Har annars inte gjort något idag. Mormor och farfar kom hit och åt lunch och så har jag precis mysigt ner mig under min filt.
Ska senare åka och inventera på affären. Alltid lika skoj...
Hoppas på att alla kommer få ett bra år! Fyll det med nya fina minnen!
Puss&Kram

RSS 2.0