Söndag



Idag var det träning. Hade lite kondition och styrka. Det va kul i alla fall. Träningen på Bern arena blev inställd, jag som hade sett fram emot det. Men man får hoppas att det är varmare nästa helg. Efter träningen åt jag lite, duscha och lite så. Sen har jag typ suttit och nördat datan hela eftermiddagen. Vilket liv man har!
Puss&Kram

P.S I morgon är det skola. Inte kul! 

Lördag



Igår var det skola. Den var lika seg som alltid. Efter skolan åkte jag och Kajsa upp på stan för att gå lite på mässan innan gitarren. På bussen träffade vi Philip och Jesse. Det va typ nån kille som frågade om Kajsa va Jesses tjej, haha deras miner var oslagbara!
På mässan köpte jag nouga, gott. Kajsa köpte en tröja till sin pappa i födelsedagspresent: Fortfarande snygg efter alla dessa år.
Mina tår höll på att frysa ihjäl så vi skyndade oss till gitarren. Vi spelade och sen när vi skulle åka hem ringde Kajsas föräldrar och sa att dom kunde skjutsa oss så då klev vi av bussen till kaoset. Sen såg vi Jesse och Philip komma springande och hoppa på bussen i sista sekund haha.
Vi åkte hem och jag slöade mest hela kvällen och mamma hade gjort semlor. Mm...

Idag vaknade jag vid halvtio. Skönt att sova. Zon-träningen var inställd pågrund av vädret. Lite kallt att träna i femton minus. Ganska glad över att vi slipper träna faktiskt.
Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra, vi får se.
Puss&Kram

Ganska vanlig dag

Jag och älsklingen Kajsa har flummtime!



Idag har det varit ganska lugnt. Inget speciellt har hänt. Hade idrott på morgonen, vi dansade. Haha det var ganska kul faktiskt förutom att vi kanske ska dansa kille och tjej nån gång. Kommer bli så himla pinsamt! Siktar in mej på att vara sjuk den dagen, skoja bara.
Sen hade vi No med Ola för Ingela var sjuk och vi pratade bara om OS. Sen hade vi svenska och lunch. Efter det hade jag Franska. Vi tittade typ på nån skit tråkig barnfilm med bebis djur. Sen vare hem, äta, gå ut med hunden och sen ringde Kajsa och då prata vi ett tag. Hon va sjuk idag men kommer imorgon. En dag borta från dej är för länge sötnos!
PussHej

Kul dag!

Ursäkta för bilden men börjar på slut på fina



Idag har jag haft en rolig dag. I skolan höll jag, Kajsa, Gabbe och Oscar på att skratta ihjäl oss. Gabbe beskrev när jag blev full (Inte för att jag någonsin vart det). Aja skrattade så mycket att jag nästan kissa på mej.
Sen efter skolan åkte jag och eve till stan och började med att äta varsin macka på ett fik. Sen kollade vi lite på marknaden och efter det gick vi lite i affärer (i snöstorm). Kallt var det och sen gick vi på Donken och åt glass, lite konstigt kanske eftersom det är snö ute. Sen satte vi oss på bussen där mamma också satt. Tack för en skitkul dag!
Puss&Kram 

Jobbig dag

Sommar, sommar, sommar! Jag vill ha sommar!



Idag har jag haft en riktigt jobbig dag. Skolan började med franska, så himla segt. Som vanligt tar läraren en timme på sej att läsa en mening. Efter franskan hade jag so, övade inför provet. Matte efter det, Började på ett nytt kapitel, procent. Lunch och sen So-prov, det gick inte så jättebra. Kommer antagligen få göra omprov. Efter So-provet var det elevensval, fotboll. Jag, Kajsa och Johanna cyklade dit, det var SKIT jobbigt. Sen hade vi fotboll i en och en halv timme. Efter fotbollen gick vi in i omklädningsrummet och då hade jag såklart fått vita fläckar på kinderna. Så snälla Johanna och Kajsa väntade med mej tills dom gick bort. Kajsa och jag sjunger i alla fall bäst kan man säga. Vi stod och sjöng jättehögt så det skulle inte förvåna mej om alla i hela örebro hörde. Stackars Johanna som får stå ut med oss. 
Efter ett tag åkte vi hela vägen hem på snöig väg och uppförsbacke. Det var riktigt jobbit och jag trodde att jag skulle dö. När jag kom hem somnade jag nästan i trappen med jackan på. Sen åt jag ett ton mackor och hoppade sen i ett 40 graders bad. Skönt!
Puss&Kram 

Ny vecka...



Ny vecka som började med musik sen So
efter det åkte jag och pappa till vårdcentralen och tog prov. De stoppade fan in en pinne ända in i hjärnan på mej! Inte speciellt skönt kan jag säga. Efter det åkte jag tillbaka till skolan och hade engelska, lunch och sen idrott. Jag och Evelina fick skrattanfall. 
Efter det gick jag hem och nu ska jag bara slappa. Kanske plugga till so-provet imorgon, vi får se. 
Puss&Kram 

Ännu en dag som sjukling



Var hemma idag igen. Vill bli frisk. Fast man  missade talet som man skulle redovisa i skolan iallafall. Inte ledsen för det kan jag säga! 
Fast imorgon blir det nog ändå skola tror jag. 
Hela dagen idag har jag tittat på TV. Igår hade jag Bourne maraton, tittade på alla tre filmerna på rad. 
Puss&Kram  

Sjuk



Idag har jag varit hemma från skolan. Sjuk. Ont i halsen, trött osv.
Inte så himla oväntat eftersom jag varit förkyld ett tag. 
 Tittade på Pride&Prejudice och The Golden Compass. Hade inte så mycket mer än kolla på film faktiskt. Får se om jag går till skolan imorgon.
Pusshej

Måndag tyvärr



Idag är det måndag igen. Inte kul. Hade musik på morgonen och sen so. Efter lunch var det no och sen idrott som jag inte kunde vara med på. Så jag, Johanna, Kajsa och Evelina skulle typ dömma när klassen hoppade trampett. Men vi blev utvisade och fick jobba i klassrummet istället. Fast vi satt mest och pratade. På eftermiddagen har jag bara slöat och tittat på TV. Ganska trött nu. 
Puss&Kram 

Ingen tränng idag



Bilden har jag redigerat själv på picnik.

Ingen träning för mej idag. Hade lite ont i halsen och så är jag snorig. Har väl mest slöat resten av dagen. Tittade på Twilight för hundrade gången tror jag. I morgon är det skola igen, jobbigt. 

Har tråkigt så jag tänkte skriva lite om mej själv:
Jag gillar att spela fotboll och gitarr. Jag gillar också att spela teater men slutade för några år sen för att läraren och hela gruppen var smått dumma i huvudet. Jag har gått på gitarr i fyra år tror jag. Om jag inte fck spela gitarr skulle jag nog vilja spela piano. 
Min familj och mina kompisar är det viktigaste för mej. Dom betyder allt. Utan dom skulle jag inte klara mej.
Min stora dröm skulle vara att bli skådespelare. Men annars skulle jag nog vilja bli kirurg eller något i den stilen.  

Tack ni som läste
Puss&Kram   

Ont i halsen


Taylor lautner så snygg!

Äntligen helg! Så himla skönt att sova. Vaknade halv tio tror jag. Hade ont i halsen och var jätte snorig. Inte kul! Är typ förkyld 24.7
Aja snart kommer Evelina och vi hittar väl på något kul antar jag. Brukar ha roligt när hon är i krokarna. Allvarligt talat så borde hon fundera på en karriär som komiker. 
Puss&Kram 

Kajsa var här



Hej
Idag vare skola. Ganska nice dag. Började vid 10 över 9, No. Sen hade vi svenska och lunch, efter det var det bara franska kvar och sen slutade vi. Kajsa kom och vi tittade på film. Snygga killar med muskler. 
Sen åt jag och gjorde biologi och franska. Inget speciellt med dagen alltså. 
Puss&Kram  

Kalla tår



Hej på er!
Idag vare skola igen
himla segt! På matten fick hela klassen gå ut i det iskalla vädret och gå en sväng för att vi skulle bli "piggare".
Skit kallt, jag hade på mig mina sommar skor. Tårna frös rejält efter det.
På läsningen fick vi en bok som är för treor eller nått, har redan läst den med klassen för länge sen.
Kram

Träningsvärk!!



Hej på er alla!
Idag vakna jag upp och kunde typ inte röra på mig. Hoppade jämnfota ner för trappan haha.
Skolan började igen efter jullovet. Inte kul! Lite har man väl längtat efter kompisarna med inget annat. 
Höll typ på att somna på No lektionen. Sov ungefär fem och en halv timme i natt så jag är rejält trött. Vårat schema har som tur är ändrats så nu har vi sovmorgon på torsdagar. Skönt säger jag!
Resten av dagen tänker jag bara slöa och göra absolut ingenting. 
Puss&Kram 
  

Första träningen 2010


Idag var det första träningen med laget efter jullovet.
Kul men jobbigt! Vi hade styrke- och konditionträning. Sjukt jobbigt! Har redan träningsvärk. Julmaten är i alla fall borta, snart kanske allt godis och nyårsmaten också är brända.Undrar om jag kan röra mig imorgon. Skolan börjar, usch! Vill inte! Kommer antagligen halvsova hela dagen. Vårt nya schema suger. Ingen sovmorgon och inga håltimmar! Kommer nog inte klara hela vårterminen. Nu längtar jag bara till sommar och sol. 
Puss&Kram  

Tråkig dag!

Hejsan på er!
Idag har jag haft världens tråkigaste dag! Inte så kul att läsa kanske så jag tar det lite kort.
- Vakna vid tio (sov för jäkligt)
- Frukost
- Satte mej en stund vid datorn
- Lunch
- Slöa resten av dagen
Krampåer 

Kajsa kommer!



Hej alla!
Så här långt på dagen har jag plockat in lite kläder i garderoben och bytt sängkläder.
Efter lunch kommer Kajsa hit. Vi ska väll se lite på film och så. 
Kajsa är saknad! Även om det var bara en vecka sen jag träffade henne så är det för långt!
Puss&Kram! 

Migränen anfaller




Nu börjar jag längta lite smått efter sommar och sol igen.

Hej alla!
Igår orkade jag lägga upp något eftersom jag spenderade halva dagen på badrumsgolvet. Migrän är inte kul!
Illamående och ont i huvudet. Usch!

Idag spelar laget Odenscupen. Tyvär va man inte kallad men har just fått veta att dom har gått till final!
Heja Adolfsbergs IK F-96!
Jag håller på er tjejer! Älskar er!
Puss&Kram!

Småkusinerna idag

Idag var jag hos mina småkusiner
firade en sen julafton
jag fick ett läppglans och roughe från FACE stockholm och ett presentkort 200kr från H&M
som vanligt hade kusinerna ätit redbull och sockerflingor. De stod aldrig stilla.
Tack&Hej!

 

RSS 2.0