Liten och trött.


(Nån bild från weheartit)

Dagen har varit lång kan man säga. Jag somnade halv tio igår och vaknade vid sju, ändå håller jag på att somna...hm...
I skolan så tittade vi typ bara på film och hade något som heter återvinningskampen. Man ska skapa något av sopor. Det kanske är bra för miljön men det är minsann inte kul på nått sätt!
Efter skolan åkte jag hem och har typ bara suttit framför datan och teven.
Och min Iphone funkar inte! Det står att jag inte har nån service! På instruktionen stod det att det kunde ta några timmar för simkortet att börja fungera, men det har gått mer än några timmar nu! Nån som vet vad felet kan vara??
Puss&Kram

Får man gå och lägga sig nu?



Helgen har varit riktigt bra, mycket fotboll, mycket skratt och massa annat skoj. Älskar fotboll! Man kan inte låta bli att le åt alla härliga minnen. Jag blir så glad när jag tänker på att springa som en tok med bollen. Jag älskar när det går riktigt bra, då känns hela livet bra! 
Vi åkte tyvärr ut i kvartsfinalen på straffar. Jag förstår inte vad det är med oss och kvartsfinaler! Vi lyckas alltid åka ut då. 
Nu är jag så trött att jag inte riktigt vet vad jag ska göra. Troligtvis gå och sätta igång min iPhone4 ^^ 
Puss&Kram 

Pingstcupen&liteannat.



Idag har jag cyklat hemfjärden runt med resten av skolans 8or. Snygga var vi i våra vackra hjälmar. Det var asjobbigt och rekomenderas ej. Har ont i rumpan nu och det blir troligen inte bättre imorgon. Och då ska vi spela fyra matcher + slutspel på söndag. Jomen, det kommer att gå fint! Känner att mina knän inte är som dom ska, så jag får se hur det går.
Har iaf packat klart och funderar på att plocka undan lite skit på mitt rum. Men jag orkar inte.
Igår köpte jag en Iphone4! :D I'm happy!
Men jag får inte använda den på hela helgen för jag vill inte att den dyr&ny ska bli stulen. Känner på mig att jag kommer sitta med näsan i telefonen på söndag, så jag överlever nog ändå. 
Nu tänker jag göra mig iordning för snart ska jag åka! 
Nu kör vi tjejor!
Puss&Kram 


We could run away from here



(Snygging där...)

Imorgon ska vi cykla hemfjärden runt, så då måste vi ha hjälm... (trots att jag är femton)
Så jag och några andra kommer vara riktigt heta i våra hockeyhjälmar.
Haha! Nej men man får ju göra det bästa av saken. Känner mig som en liten plutt för att jag måste ha hjälm. Men jag känner att vi kommer skratta gaaanska så mycke.  

Idag i skolan så har vi haft lite chill. Fick sluta tidigare och så. Nu ska jag ta det lugnt och sitta en stund framför datorn.
Puss&Kram

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå.



Skolan idag var helt ok. Det är inte så mycket som behöver göras nu eftersom allt är klart. Jag fick tillbaka mitt matteprov och det visade sig att jag hade uppnått alla mål! Så jag är ganska glad!
Ikväll är det match mot Rynninge så jag ska väl äta och tagga till lite nu. Sitter och tittar på när min kära broder spelar tvspel. Nej, jag har inget bättre för mig och inget liv har jag heller.  
Puss&Kram  

Random.




Dessa fina saker fick jag i födelsedagspresent + lite annat också. Sen fick jag också pengar till en ny mobil.




Saker jag inte skulle kunna leva utan. Mina solglasögon och min parfym. Det kallas Kärlek...



En annan sak jag aldrig skulle kunna leva utan. Bästaste bandet i hela vida världen (och universum). Min största inspirationskälla är deras musik. Jag kan bara sitta och lyssna till alla grymma låtar. Inte göra något annat, bara lyssna!
30stm, det är kärlek det också.   

Puss&Kram 

Du är bäst nu, men du var bättre förr


(Påminnelse om att sommaren snart är här)

Hallojsan!
Just nu sitter jag och lyssnar på musik på högsta volym. Är bara fett glad! ^^
Jag önskar att solen kunde skina och att det inte blåste så förbannat mycket. Men allt kan man ju inte få. Skolan idag har varit ganska bra, hade inte fotboll så jag åkte hem och åt och lite så. Senare blir det träning och jag hoppas att det kommer att gå bra. Ska verkligen försöka göra mitt bästa! Taggad! Hihi!
Asså jag blir så glad av att lyssna på Lilla Lady! Sitter och storvrålar, Ursäkta min franska!!! och tänker att det ska jag skrika min franska lärare i ansiktet på betygssnacket.
Nu ska jag bara ta det lungt och fortsätta att sjunga med min vackra stämma (host host). Ha det glatt!
Puss&Kram  

Måndag


(Bild från Alicias fest)

Idag är det måndag igen då. Dagen började med en halv franskalektion. Sen blev det G-viken med klassen. Efter det så åkte vi tillbaka till skolan och hade läsning, svenska och No. Helt K dag asså. Efter skolan åkte jag till gitarren och spelade lite. Sen gick jag och Kajsa och tittade på skor åt mig. Jag behöver ett par till skolavslutningen. Men hittade inga bra, så får väl åka till Marieberg nån dag. 
Så dagen har varit ganska bra, men lite för mycket blås. Man blåser ju nästan bort!
Puss&Kram 

Helgen


(Jag och Ebbsi kör Fokistyle ^^)

Den här veckan har jag gjort klart alla prov, så nu är det slut på plugg! Nu är det bara chilldagarna kvar i skolan.
Härligt!
Iaf, så i helgen har jag tittat på mobil och spelat gitarr och solat. Jag är glad eftersom jag troligtvis tänker köpa en Iphone 4!
Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Städat och bakat föresten. Vaniljmuffins! ^^ Mm...
Och fotbollen får man ju inte glömma. Gick väl lite sisådär haha!
Men aja, imorgon ska vi till G-viken med klassen och sen på eftermiddagen blir det gitarr.
Puss&Kram

Hypertaggad

Här kommer lite bilder på mig, sitter i joggingbyxor och linne och är lite hyper.




Hallojsan.
Har kommit hem från en jobbig skoldag, hade matteprov och nu är min hjärna helt slut. Men ikväll är det match mot ösk's 97 och jag är hypertaggad. Dom brukar vara duktiga så vi får se hur det går. Hoppas vi spelar lika klockrent som förra matchen. Kom igen nu tjejor!
Nehepp, nu ska man väl ta tag i bakningen. Ska göra muffins till försäljningen imorgon. För alla som är intresserade så kan dom ju komma och köpa lite smått&gott imorgon på parkhallen och även på lördag från 12.
^^ Hoppas alla mår bra!
Puss&Kram

Förklaring följer...


(Jag och Emelie)

Hejsan igen! Förlåt för dålig uppdatering. Men det är sååå mycket som behöver göras just nu. Slutspurten i skolan, inte kul!
Har massor av grejor jag måste göra, är lite stressad men kände mig tvungen att göra ett litet inlägg innan jag fortsätter med pluggandet.
Imorgon har vi matteprov och på fredag har jag franska. Plus match, plus bakning till försäljning, plus match och gitarr, träningar... Aa som ni förstår så kanske det inte kommer så många inlägg på ett tag framåt. Ska försöka hinna med, men det är så mycket. När allt har lugnat ner sig tänker jag börja blogga på riktigt igen. Jag känner att sommarlovet inte kommer tillräckligt fort.
Puss&Kram 

Söndag

Hallojsan!
Gårdagen var rolig, mycket skojiga saket hände under kvällen. Bl.a. en armvaxning på mig. Jag har fortfarande vax på armen. Haha!
Idag är det Dm-match mot Frövi. Äntligen får vi vår revansch! Ska försöka tagga till nu, men det är fortfarande för tidigt för det. Hm... klockan är kvart i 12... aja det ränkas inte. 
Puss&Kram 

Min dag :)

Hejsan hoppsan!
Jag vill inte skryta men, ibland får man ju det. Idag är det min födelsedag! ^^
I eftermiddag ska jag till mormor och morfar och fika. Mycket choklad!
Igår klippte jag mig och mitt hår är jättekort! 
Men det var jätteslitet så jag var tvungen att ta bort det.
Puss&Kram

Var är mitt hår??

Skrik tills du inte kan skrika längre


(Asså det blev lite konstigt format...men det får ni ta!)

Hallojsan!
Dagen började med en tidig morgon (för att vara jag asså) och skolan var ganska bra. Gick bra på typ alla lektioner. Hemkunskapen var iof pest och pina som vanligt, menmen. Jag gillar faktiskt att laga mat och baka i vanliga fall, men hemkunskapen suger! Aja, alla lärare kan ju inte gilla mig antar jag.
På idrotten hade vi freesbe (stavning?) och jag dödade inte någon med mina ''otroliga'' kast!
Ikväll ska jag spela gitarr med gruppen eftersom det var inställt imorgon. Det passar bra eftersom jag ska klippa mig då! ^o^ Jag ska nog bara toppa eftersom jag ska spara till lååååånga lockar. 
Puss&KramSötnosar! 

Jag ser ut som en kokt kräfta




Hallojsan
Sitter och tycker lite synd om mig själv. Jag är illröd och det svider i skinnet. Inte kul att bli stekt så fort man går utanför dörren.
Dessutom har jag fått order från pappa att inte träna idag. Jag har typ tränat för mycket så jag får mjölksyra i hela kroppen när jag springer. Så nu ska jag bara sitta hemma och inte göra något.
Då får man tycka synd om sig själv. Haha!
Nu tänker jag göra läxan och knarka aftersun.
Puss&Kram

En väldigt seriös bild på mig, älskar lukten av aftersun, det luktar sommar! Haha!

Snabbt inlägg

Idag har jag varit och gått ute i Karlslund. Ganska okej dag. Brände mig rejält så after sun kommer att vara min drog framöver.
Aja, kan bara skriva snabbt för jag är trött och håller på att somna.
Efter att vi hade slutat åkte jag och några andra och åt glass och jordgubbar i stadsparken. Sen gick vi lite på stan, jag köpte ett par hotpants från New Yorker. Sen gick jag till gitarren och efter det cyklade jag hem med pappa.
Puss&Kram


Nu är jag tillbaka

Hallojsan igen.
Stora ursäkter till er för dålig uppdatering. Men mitt internet har totalblackoutat i veckan. Jag har känt mig lite smått handlingsförlamad de senaste dagarna. Ingen blogg, ingen facebook, inget! Men nu är jag förhoppningsvis tillbaka. Om inte internet kraschar igen.
Ingen bild just nu eftersom jag sitter framför familjens data.
Puss&Kram  

RSS 2.0