Sjuk.

Sitter här i min lilla bunker av näsdukar, vattenflaskor, halstabletter osv. Igår natt somnade jag iskall och vaknade dyngsur, hade feber hela natten. Idag sov jag en hel natt för första gången sen i torsdags. Det behövdes kan jag säga, tror att jag kanske håller på att bli bättre. Har hunnit med fyra filmer idag. Detta är inte kul. Nu ska jag sluta klaga.
Puss&Kram


Alperna 2012

Så här såg det ut på mitt sportlov. Nu är jag tillbaka i Sverige en förkylning, en krasch som blev en sträckning i nacke/rygg/hals, en där-glömde-jag-solkrämen-bränna och ytterligare en förkylning senare.




Förkylningskur, ångbad, man tager vad man haver!


Jag och bror min, har även på mig min nya skidjacka.



Nöjda nyblivna 18åringar med varsin laglig öl


Världens godaste efterrätt, vaniljglass med varma hallon...mm...



El muppo, tyckte pappsen blev jättefin


Den här kabinen åkte vi med varje morgon, låg ungefär femtio meter från våran lägenhet, bilden är tagen från grannbyn.



Underbar utsikt och jättefint överallt. 

Resan var riktigt lyckad trots en hel del saker som kom i vägen för min del. Men skulle vilja åka tillbaka dit. Också för att det var mycket folk när vi var där, nästan alltid trångt i backarna och kö i liften, men det var för att vi kom dit när någon högtid var så bl.a tyskland, frankrike, italien hade ledigt just den här veckan. Så alla kom väl och åkte skidor antar jag. 
Men det var ändå helt otroligt fint och bra skidåkning.    
 


It's darkest before the dawn.

Äntligen! Äntligen! Är det sportlov! Gud va skönt! Och inte nog med det så åker jag till alperna imorgon! Kan knappt fatta det själv. Jag håller på att hoppa ur byxorna! Det ska bli såååååå kul! En hel vecka med bara skidor, snö och varmchoklad! Kommer alltså inte lägga in något på en vecka men jag hoppas på att kunna dela med mig av bilderna sen när jag kommer tillbaka!
Puss&Kram


I skolan.

Befinner mig nu i skolan och känner att jag vill hem till min säng.
Puss&Kram


Gårdagen.

Igår var jag på bio med klassen, vi hade visning för våra återvinningsfilmer. Vår grupp vann för bästa skådespelarinsatser! Haha!
Puss&Kram

(så här såg jag ut, typ)


Love.

Glad alla hjärtansdag på er! Önskar er riktigt många pussar och kramar!
Puss&Kram!


I tevesoffan.

Fråga: vem ska ta ner fruktsalladen till kylskåpet?
Mamma: jag är gammal!
Frida: jag är mätt!
Pappa: jag är trött!
Hundens svar:


Seriemaraton.

Idag har jag spenderat hela dagen framför teven med Kajsa. Vi kollade på en serie som styrde våra liv när vi gick sisådär i femman tror jag. Vi höll ut i tio timmar! Det ska vi ha cred för! Nu sitter jag framför melodifestivalen och tycker det är väldigt tråkigt. Ingen bra musik hittills.
Puss&Kram


På stan.

Gick på stan förut och hämtade ut biljetter till en musikal som jag, Kajsa och Linn ska få på i mars. Köpte ett sommarlinne också. Sen köpte jag och Kajsa oss varsin chai latte to go och kände oss snobbiga.
Puss&Kram

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1598942/images/2012/pic_188570263.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1598942/images/2012/pic_188570267.jpg" class="image">


Mot sängen.

Har precis gjort nationella i svenska. Fick sluta efter det och det känns bra eftersom huvudet inte riktigt hänger med. På eftermiddagen åker jag upp på stan med Kajsa och fixar ut lite biljetter. Nu sängen!
Puss&Kram

(mjukisar när det är prov!)


How it looks when I study.


Nu jävlarns ska jag plugga!

Hm... inte så lätt...

Fiskmååsar...

FML...

Puss&Kram

Kort dag.

Sitter och har precis börjat läsa på en ny bok, den sista delen i vampire academy. Ooh spännande.. Hade nationella i svenska idag. Fick ångest efter, kändes som jag tabbat mig, men det är nog inte så farligt. Annars gick dagen snabbt och nu ska jag läsa lite och plugga.
Puss&Kram


Mys i soffan.


Drawing.

Blev klar med den här teckningen idag. Blev ganska nöjd med håret men ögonen blev för stora och passar typ inte in i ansiktet. Men aja, tänker på det nästa gång jag ritar. Just nu sitter jag hos mormor och äter nybakat bröd. Mm... Finns det något så gott som det?
Puss&Kram


For you I'll bleed my self dry.


Efterrätt.

Mm äpple, björnbär och hallon. Gott!
Puss&Kram


Dagen.


Lyckad tidspassning.

Igår skulle jag ju spela gitarr klockan sju, trodde jag.. Klockan sex ringer Linn och undrar vart jag är. Visade sig att det var klockan sex vi började. Så jag slängde i mig maten, skrek åt pappa att skynda och tog gitarren och slängde mig in i bilen. Kom ändå i ganska okej tid, typ kvart över. Men ändå, det är alltid lika pinsamt att komma för sent och alla som redan sitter där kollar upp när man kommer in sådär lite panikslagen och svettigt.
Puss&Kram

(omatchade strumpor, men jag har ju skor i skolan så vem bryr sig liksom?)


Asian.

Nu har jag suttit med den här i några timmar. Tänkte först rita av en bild av Anne hathaway men sen när jag började så blev det liiiite annorlunda. Det bara blev så. Aja blev ganska nöjd ändå. Ibland får man känna sig nöjd eller hur? En liten egoboost behövs då och då!
Puss&Kram


Leave you're shadow here to fill the silent emptiness.

Slutade tidigt idag i skolan, så nu tänker jag ta det lugnt hela eftermiddagen och sen ikväll åker jag och spelar gitarr i några timmar. Så här ser det ut hos mig just nu!
Puss&Kram


Nostalgi.




Sitter här och lyssnar till lite gammal musik och får sånna där härliga känslor. Hade helt glömt bort några av de här låtarna och banden! Finfina minnen kommer tillbaka!
Har precis ätit en apelsin också, den var perfekt. Mm... om alla apelsiner smakade så asså...
Annars har dagen gått ut på att fokusera på So och dessutom spelade jag fotboll med fotbollsprofilen i skolan igen också. Det gick väl sisådär, jag vågar inte ta för mig. Men det ska det bli ändring på! Jag har bestämt mig för att börja ha kul igen så blir det nog bra! Har lite för höga förväntningar på mig själv.
Puss&Kram

RSS 2.0