Tidig morgon

Den här bilden säger allt


(Weheartit)

Hallojsan
Igår skrev jag ju att jag skulle ta en lång sovmorgon. Det gick inte så bra. Somnade vid tolv någon gång och så vaknade jag två gånger i natt. Sen vaknade jag 8. 
Så jag är trött nu...
Prutt också.
Jag ska snart hoppa in i duschen och sen får vi se vad som händer under dagen. Ikväll kommer kajsa och johanna hit iaf. Vi ska typ äta pizza och sen åker vi för att se Valborgsbrasa eller vad det heter. ^^
Puss&Kram 

Trött

Hallojsan
Nu sitter jag här och känner att jag är lite trött. Har spelat fotboll två gånger idag och dessutom spelat gitarr och stressat en del. Och så får man ju inte glömma skolan. Men glad är jag. Fast det var jag inte imorse. Jag var nära att sätta mig på golvet och gråta för att jag inte ville gå till skolan. Sömnbrist kanske?
Aja, uttagningen gick väl bra eftersom jag kom med, men det gjorde ju alla, så det var inte så konstigt.
Nu sitter jag och lyssnar på musik, tänkte att jag skulle börja lyssna från slutet på spelningslistan. Sen kom jag på att listan går ju neråt, så det blev bara en låt.
Jag har tyvärr inga bilder att bjuda på, och orkar inte tänka mer på det. Sorry guys!
Imorgon tänker jag sova läääääänge. Och sen kanske släpa med mig nån till stan om det är öppet. Jag behöver nya kläder... är i stort behov av en låååång shoppingrunda, typ i stockholm eller nått. Men det går ju inte. Men jag vill ha nått nytt att ha på mig till Valborg. Nä, nu tänker jag gå och lägga mig. Vem vet, jag kanske somnar med näsan i datorn.  
Puss&Kram


It's the wrong kind of place, to be thinking of you


(Jag idag)

Skola igen. Ja, det var lika jobbigt som jag hade trott. Imorgon ska jag va med Ebba efter skolan. Det ska bli fet kul!
Nu på eftermiddagen har jag typ inte gjort något. Följde med och köpte en skrivare efter maten och så. Den kan skriva ut bilder, så nu tänker jag försöka få några fina bilder på mina fina vänner uppsatta på väggen. 
Puss&Kram
 

Musik,sköna dagar&slut på allt det roliga


(Gammal bild)

Förlåt för lite dålig uppdatering de sista dagarna. Men jag har haft det skönt och så. Påsklovet har varit alldeles perfekt. Sol,kompisar och massa annat kul. Men jag blir typ deprimerad nu, för imorgon börjar skolan igen. Suck...
Men maj är fullt med fotboll så det kommer gå fort. ^^ sen är det sommarlov!
Lite tidigt än att tänka på det, men det känns som om det bara är några dagar kvar till avslutningen!

Lite musiktips från mig ^^
9 crimes-Damien Rice
The blowers daughter-Damien Rice
Free Fallin-John Mayer (låten är gammal men ja, fortfarande bra)
The king is dead-Kent

Puss&Kram

Söndag


(Ebba och Kajsa, sötnosar)

Igår så var släkten här och åt påskmat och fikade. Jag gjorde muffins som skulle se ut som påskäggsbon. Men det gick ju inte så bra. Men dom var goda! ^^
Innan middagen så åkte jag, mamma och pappa ut till ett jättefint ställe vid hjälmaren. Där gick vi och tittade och njöt av värmen. Sen åkte vi hem och åt räkor och vitlöksbröd. Mm... fast vi stank nog vitlök efteråt haha. Efter maten blev det mys framför tvn med lite godis.

Idag vaknade jag vid 10 och åt frukost ute. Det luktade kobajs... någon bonde som har gödslat eller något. 
På eftermiddan kommer familjen Strömm hit på fika ^^ om dom är vakna förstås. Det var bara Anneli vaken när mamma ringde haha!
Puss&Kram GladPåsk!

Muffinsbak

Har inga bilder eftersom jag är inne på familjens dator.

Har precis bakat muffins med mamma. Annars har jag typ inte gjort något idag. Men vi kanske åker någonstans efter lunch. Vet inte riktigt ^^
Puss&Kram

Mysig morgon

Har precis vaknat och ätit frukost. Solen skiner idag också, så det kommer bli en bra dag. ^^
Igår kväll tittade jag på film och kom i säng ganska sent, sen kunde jag inter somna så jag är lite trött. Men det gör liksom inget när solen tittar in genom fönstret på morgonen.

Asså lite random nu då: Helt plötsligt jag blev jättesugen på att baka cupcakes! Haha!
Puss&Kram


(Weheartit) 

Promenad i solen


(USA 2010)

Nu på eftermiddagen så var jag på promenad med eve. Det var skönt, hade shorts på mig. ^^ Älskar solen.
Vi var ute i typ en timma och sen satt vi mest och pratade haha. Sen var hon tvungen att åka hem :( då satte jag mig och solade lite. Härligt!
Nu måste jag hjälpa pappsen med middagen.
Puss&Kram


Nä, nu måste jag göra något seriöst


(Somrig bild från Weheartit)

Hela förmiddagen har jag bara drivit runt i huset och inte riktigt vetat vad jag ska göra. Satte på mig min bikini och solade ett tag eftersom det stod att det var 23 grader ute. Men sen blev det kallt så jag gick in och fick se att det var 18 grader nu. Hm... inte okej.
Nu ska jag göra något lite seriöst. Gå och ta på mig kläder och sminka mig kanske är en bra idé, för vid ett någon gång kommer eve hit. ^^
Puss&Kram

Tiden spelar ingen roll



(Första bilden, jag och mina shorts. Andra bilden, inga kommentarer... haha nejdå, jag blev lite oseriös! Det händer ofta med webcameran)

Dagen har varit helt underbar. Började med lång sovmorgon och frukost. Vid lunch åkte jag och Martin upp på stan och tog nytt pass. Efter det åt vi lunch med mamma och pappa. Jag åt kycklingsallad som var jättegod. Blev lite föör mätt efter bara haha! ^^
Under resten av dagen var jag på stan med Kajsa, Johanna, Elias och Gabbe. Väldigt skönt att slippa skola när det är så fint väder. 
När jag kom hem så bytte jag om till shorts eftersom det är liiiite för varmt med jeans i typ 23 grader. Haha!
Puss&Kram

BTW, klänningen jag köpte var från Only 259 kr ^^  

Solig dag




Saker jag köpte igår. Klänningen ska jag ha på skolavslutningen. Den ser kanske inte så fin ut, men den sitter jättefint tycker jag hihi. ^^ 
Idag var det först träning, det var kul och så. Har inte gjort så mycket idag. Satt ute och läste i solen ett tag och har hälsat på lilla Eleonora som är fyra månader. Hon och hennes mamma Emma fikade med oss. Hon är så otroligt söt!
Min dator hetsade lite förut, var nära att slänga ut den genom fönstret! Jag blev så himla förbannad! Sen bestämde jag mig för att fixa till min gitarr och stränga om den, och då blev jag ännu argare, för det gick inge bra.
Men aja, solen är ju framme, så nu ska jag nog gå ut och sola. I april. Haha!
Puss&Kram

Något som inte har gjorts på länge



Bilden från weheartit. Den säger allt just nu. Jag vill bara att morgondagen ska gå över utan att jag måste göra något och sen är det påsklov! Förstår ni hur härligt det blir att vara ledig en vecka??
 Aa, antagligen.
Har precis gjort klart ett litet pyssel. Gjorde faktiskt lite scrapbooking som har blivit över från någon ''Pysseldag'' för länge sen. Tog mammas och pappas bröllopsfoto och gjorde något fint med. Jag har inte satt fast fotot om dom skulle vilja göra något annat med det. Eller så kan man ju alltid sätta dit ett annat kort. ^^ men jag hoppas att dom blir glada.
Nu ska jag gå och packa för imorgon. Måste ta med mig alla kläder som jag ska ha efter fotbollen och massa.
Puss&Kram

Skolans stekare 1#





Hallojsan! Idag på rasten satt jag, kajsa och ebba och stekte i snygga solglasögon. Haha! ^^
Sitter och lyssnar på lite musik och vill göra något. Men det är så tråkigt hemma!
Imorgon ska jag sälja påskris på Parkhallen vid fem. Haha, gud va pinsamt!!
Puss&Kram

Don't want to fall

Jag idag:



Dagen var helt okej. Skolan var ganska chill. Skrattade mycket, det känns som om det var länge sen på något sätt. 
Fotbollen sög. Asså det är öseriöst och slappt. Var nära att prata med Anders om det, men så blev det inte. Ska verkligen försöka att ta upp det någon gång. 
Aja, tills det händer något, så tänker jag att kämpa på! ^^
Just nu sitter jag nyduschad och tittar runt på datan. Jag måste väl kanske titta igenom mina läxor och sånt. Men man måste ju se vad som händer först! 
Puss&Kram  


Gravity don't mean too much to me

Jag idag (Nu låtsas vi inte om mitt ansikte):



Skola igen då. Helt Ok faktiskt. Var ute väldigt mycket. Kände det som om jag behövde vara hemma och göra läxor, men jag åkte till gitarren ändå.
Nu ska jag titta på senaste avsnittet av Vampire Dairies.
Puss&Kram

Love of mine someday you will die, but I'll be close behind

Hallojsan!
Nu har mitt ny/gamla skrivbord flyttat in i mitt rum. Det har blivit ommålat från någon ful blå färg med mörkblått i kanterna till fin blanksvart. Jag har också fått en ny stol som är köpt på Bra&Begagnat, nyklädd och nymålad den också. 
Så här ser mitt rum ut nu. Ljuset blev konstigt för att solen lyser in genom fönstret. 





Det är bara lite sladdar och smågrejs som ska göras iordning, bl.a. knoppar till skrivbordet. 
Jag är gladisgladis! ^^ Nöjd tjej! 
Dessutom är det så fint väder ute, så nu ska jag nog gå ut och läsa lite medan mamma grejsar runt i trädgården. 
Så mysigt med vår!
Puss&Kram

Jag idag:
 

Fredag hela veckan


(Take me back to)

Yes! Det är äntligen klart! Nu har jag tagit tack och adjö av praon. Det är en lättnad ^~^
Snart ska jag äta och sen åka till träningen, ska bli kul, men det blåser så det kan ju bli lite snett. Men jag är glad ändå, för efter träningen ska jag äta god mat och fruksallad&glass. Mm...
Imorgon blir det kanske Marieberg med Kajsa, får se om hon är frisk och pigg på det. Sen på söndag är det match på Sturehov, jag är redan taggad. 
Puss&Kram 

En dag kvar!


(Repris ^^)

Dagen var ganska chill faktiskt. Gjorde först Cookies och sen diskade jag lite och städade i köket. Efter det gjorde jag blåbär och mandelpaj. Jag är så sjukt trött på paj. Har nog gjort en paj varje dag i två veckor nu. Herregud...
Gissa vad vi åt till kvällsmat!
Ost och skinkpaj!!!
H e r r e g u d...
Aja, nu är det bara en dag kvar, sen slipper jag praoen! Yey!
Måste skriva i praodagboken, gjorde inte det igår, jag vet inte ens vad jag ska skriva för jag får inte upp mejlet där uppgifterna man ska skriva står! :( Panik!
Som sagt, sista dagen imorgon!
Random: Ge mig en modetidning!
Puss&Kram

Tänker på dig nu


(Nyduschad och ''snygg'')

Dagen har varit ganska bra. Jobbigt som vanligt, men ganska bra. Har fått göra pajdeg, vegetarisk pizza (som btw blev världsbäst) och sen har jag gjort banan&mandelkaka.
Jag är bara så otroligt trött på att praoa nu. Lukten sitter kvar i näsan och i håret, jag kommer va tvungen att duscha 24/7 i en månad för att bli av med lukten. 
Aja, nu har jag precis tvättat mig och sånt, ska bara ta det lungt och slappa idag. Kanske titta lite på matteprovet osv.
Puss&Kram 

I'm trying to find my place, but it might not be here where I feel safe


(Drick kranvatten, sexig min...)

Idag på praon fick jag göra Biscotti igen och sen yoghurtpanacotta med blåbärs överdrag. Det var jobbigt att komma tillbaka efter en skön helg. Men nu är det bara några dagar kvar!
Jag lovar, prao har bara uppfunnits för att få ungdomar att längta tillbaka till skolan.
Aja, efter praon gick jag till pappa och satt där och väntade en stund. Tog sen fel på en hel timma och kom till gitarren en aaaaaning för tidigt.
Men det gjorde inget, fick ju lite snacktid med Kajsa. Har sett för många snygga killar på senaste tiden, var tvungen att prata med henne om såna ''allvarliga'' saker.
Imorgon blir det ännu en lång dag...suck...
Puss&Kram

Söndag


(För underbar)

(Bilderna från Weheartit)

Dagen började med träning på AD. Jättejobbigt, men är lite småstolt eftersom jag egentligen är ganska förkyld, och jag körde på ganska hårt.
Iaf så är jag helt död nu. Benen lyder inte riktigt.
Sitter och lyssnar på lite bra musik ^^ Tips!

Håkan Hellström-Fulaste flickan i världen
Håkan Hellström-Jag vet vilken dy hon varit i
My chemical romance-Bulletproof heart
My chemical romance-The ghost of you

Min familj är förkrossad över att jag har börjat lyssna lite på Håkan Hellström, Mohaha! Men hans texter är fina!
Snart är mitt nygamla skrivbord klart, mamma har målat om det och nu ska vi bara låta det torka och sätta på knoppar på lådorna, sen är det klart! Det kommer bli fiiint. 
Köpte en bok igår, forsättningen på Vampire Academy serien! Kan inte vänta tills jag får börja läsa den, men måste läsa ut Borta med vinden först.
Puss&Kram  

Orkar inte göra något seriöst


(Kroatien 2009, ska dit i sommar med Emma&famlij också ^^)

Gårdagen var Kunglig. Haha, nej men det var jättekul att spela på konserthuset. Var skitnervös innan och skakade i hela kroppen när jag gick ut från scenen, men asså det var så himla härligt när vi bara körde på!
Jag och Kajsa blev också kära i en kille där som spelar så sjukt bra! När han kom ut så höll vi på att svimma. Nej inte riktigt, men nära. Sen när han hade spelat klart så klappade vi längst av alla, haha!
Efter konserten så åkte famlijen hem och åt kinamat med farfar och mormor. Sen orkade jag inte göra mer och låg och tittade på något på tv. Jag kommer inte ens ihåg vad det var.
Idag har jag inte lust att göra något seriöst. Ska nog gå runt i tofflor och mysbyxor hela dagen. ^o^ 
Puss&Kram 

RSS 2.0