Söndag

Idag är det söndag.
Humf...
Läste ut min bok i morse. Inte kul! Så nu väntar man på att få nästa bok från bibblan. Ska kanske låna några andra som jag vill ha också.
Jag kan också meddela att det bara är 19 dagar kvar till min födelsedag. Och 14 dagar kvar till Lady Gaga.
Puss&Kram


Då var det Torsdag igen och jag är fortfarande lika tråkig! Men läs gärna ändå!

Idag är det åter Torsdag och dagen började som vanligt med Idrott. Jag och johanna är bra på badminton. Så ni vet!
Efter idrott, no, sv och vi filmade efter mycket krångel! Fast jag sög! haha superbra asså!
efter det var det lunch och sen språk. Hm... Jag tycker faktiskt synd om våran vikarie. Hon har slutat försöka att få oss att jobba. Man hör att hon har gett upp. Stackarn...
Efter det skulle jag vara med Kajsa men det gick inte så jag fick åka hem igen och ha tråkit.
Puss&Kram


Vår i luften



Idag är det vår i luften så jag tänkte ladda upp en mysig vårbild. Men men... Kameran har laddat ur så det får bli en ganska gammal bild.
 Nu sitter man i alla fall i mysstolen och funderar på det ena och det andra. Om man ska berätta lite om dagen så kan man börja med att jag hade kondition- och styrke träning på fotbollen. Jobbigt, men det ska det ju vara. Sen efter träningen så var de föräldramöte där dom skulle berätta lite om vad som händer i sommar. Laget ska bl.a på Eskilscupen. Det ska bli riktigt kul! Fast det blir en lång väg ner till Skåne. Efter att ha duschat (överdrivet noga) så åt man kassler och ris med sweetchilisås. Wow vad intressant! Resten av dagen har man mest slöat och lite så. Satt ett tag ute och försökte få lite färg medan mammsen klippte en mycket envis hund (som dessutom är kittlig under tassarna). Nu sitter man och lyssnar på Adam Lambert. Superbra! Han är verkligen grym! I Love Him! Nu vidare till vädret...
Vem längtar inte efter sol och bad i sommar? Jag har själv varit mycket duktig och räknat ut att det är ca. 53 dagar kvar till sommarlovet. Sol, sol, sol! Jag längtar. Jag och mamma kollade igenom Ellos-katalogen. Ska nog köpa en bikini och ett par shorts. Ska bli skönt att ha något nytt på stranden. Min gamla är ärligt talat väldigt barnslig. Ojojoj nu har man skrivit mycket. Hoppas bara att det var någon som orkade läsa mina små funderingar. (Antagligen inte)
Puss&MångaMiljonerKramar   

Torsdag

Idag har man inte gjort så mycket faktiskt. Idrott på morgonen, no (eller läraren ändrade till matte), sv, lunch och sen franska. Helt normal dag.
Igår kom jag iaf hem från skolan och hade sjukt ont i huvudet och dessutom hade halsen gjort ont hela dagen. Mådde skit. Somnade en stund sen gick jag och tog en huvudvärkstablett. Plötsligt mår man jätteilla och rusar till toaletten, men som tur var hände inget. Blä!
Idag har jag fortfarande ont i halsen. I ena halsmandeln, så imorrn ska jag till vårdcentralen och kolla om det är nått. Sen till Tekniskaförvaltningen, Planering. Sen ska man vara där hela dagen och sen hem igen. Gitarr, Ensemble, fotbollsmatch mot Rävåsen. hoppas jag kan vara med iaf. 
Puss&Kram 


Slutet på veckan, början på en ny!

Idag har jag inte gjort så mycket. Vakna och åt frukost. Sen gick jag ut och gick runt kvarteret för att se om jag skulle kunna vara med på träningen, kom halv vägs. Har sträckt ryggen så det gick ju inte. Igår hade man hela ryggen full av tigerbalsam så det luktade jenkatuggummi i hela huset. Tittade på El Clasico igår kväll iaf! Go Barca! Lionel Messi=Gud!
Så himla Bra! 
Back to track:
Idag har jag inte gjort så mycket. Mest pinat mej igenom dagen. Mest suttit och försökt att inte ha ont i ryggen. Men Farmor kom en stund på eftermiddagen vilket va bra. Men hon orkade inte så länge och gick och sov en stund på soffan. Sen åkte hon, mamma och pappa och tittade på svanar. Så jag gic igenom lite gamla grejer jag skrivit. 
Nu ska jag fortsätta att ha tråkit.
Puss&Kram 


Din dag!



Idag säger jag Grattis till min lilla älskling Linda!
Ha det så himla bra nu på DIN dag! Grattis Grattis Grattis!


Igår var det match mot Sturehov

Igår hade vi match mot sturehov. Det kändes bra men nu när jag tänker tillbaka känner jag mej bara illamående. Asså länge har man funderat på att ta paus från matcher och försöka att bara bli... BRA! Fan va jag är trött på att jag suger så jävla hårt! Så fort man får bollen gör man bort sej totalt. Det är bara träningen i skolan som går bra! Asså känslan i magen är inte rolig att känna varenda gång man har spelat match. Jag är inte nöjd med mej själv. 
Det kanske beror på det andra också... faktiskt så får det mej att ofta bli okoncentrerad. Vill bara att allt ska bli bra. Vad har man gjort egentligen? Om det finns en gud där uppe så frågar jag nu: Har jag gjort nått fel? 


Skolan börjar igen



Nu börjar skolan igen efter lovet. Igår längtade jag redan efter sommarlovet haha!
Men det är väl kul att träffa alla kompisar igen. Vi började dagen med franska, jag vet inte riktigt vad man ska säga, våran vikarie (har en ny) var typ hög eller nått. Han var Jätte Konstig!
Sen hade vi bild och sen so där vi började titta på någon helt otroligt weird film. Sen fortsatte dagen med matte och lunch. So igen, samma film såklart. Sen åkte jag iväg till fotbollen. Det var kul att träna igen. Hade ganska bra träff på bollen idag. Konditionen är väl sådär efter påsk, men det gick hyfsat. Sen åkte man hem igen och senare blir det träning på trängens IP grusplanen, kl.19.30-20.45. 
Jag kan lova att jag kommer att ara helt slut, man är ju inte riktigt frisk än, men jag får göra mitt bästa helt enkelt. 
Puss&KramPåEr   

Glad påsk!



Jag ville bara passa på att önska alla en GLAD PÅSK!
Hoppas alla äter riktigt mycket godis! (för det kommer jag att göra)
Puss&Kram


RSS 2.0