Bankar huvvet i bordet.

Orkar inte med min fysik just nu. Morr... Den är tusan i mig bajs svår och jag tycker inte min lärare kan förvänta sig att man har haft värsta snillet till fysiklärare i högstadiet. För tro mig, det hade jag inte... Dessutom har jag ont i magen.. Orkar inte...
Puss&Kram

The only hope for me is you.

 

(Helt och fullt naturlig)

Hej! Jag lever och mår bra jag lovar! I måndags började jag gymnasiet och är numera en fysik/matte/kemi/teknik-läsande människa! Har fullt upp med att trivas i skolan. Känner verkligen att jag hamnat rätt. Jag kan vara mig själv och ingen annan. Det finns inte längre någon press att vara något annat än den jag är. Jag kan tänka fritt och alla mina funderingar får luft att uttryckas. Kanske är man på väg att hitta sig själv? Hur har ni det i skolan? Puss&Kram 


Usch.

Förlåt för dålig uppdatering men det har inte riktigt fungerat att ladda upp inlägg och bilder.
Usch, mår inte bra idag, sov dåligt, mardrömmar och så har någon varit så snäll och delat med sig av sina baciller så nu sitter man med snorig näsa och ont i halsen. Får spendera dagen med att dricka te och försöka bli bättre.
Puss&Kram

Musiktips!

Här kommer ännu ett musiktips från mig!
 Muse har nämligen gjort en ny singel som är så där jääääääättebra!
Den heter Survival och är 2012 OS-låt! 
Älskar den!
Puss&Kram
 
 

I'm ready to stay alive.

Här kommer lite bilder som inte gick att ladda upp igår + ett par till.
 
 
Hade en superbra kväll ute med vänner. Jag hade jättekul! Sen när jag kom hem kände jag inte riktigt för att sova så jag borstade tänderna och låg och kollade på film på datorn innan jag somnade. Jättemysigt!
Idag har jag absolut  inget att göra, så vi får se vad som händer.
Puss&Kram

Fel.

Det gick inte att ladda upp bilder i det förra inlägget, och det går tydligen inte att göra det nu heller. Ber om ursäkt, men de kommer senare förhoppningsvis!
Puss&Kram

Fresh.

Väcktes kl.7. Åt världens finaste gröt med blåbär och linfrön som jag var för lat för att ta kort på. Sen drog jag på mig träningskläder och promenerade till sjukgymnasten. Sen sprang jag hem efter det och duschade lääänge. Så duktig har jag varit idag. Ikväll ska jag äta ute med mina vänner.
Puss&Kram

(min och Martins lunch, har ont i magen, men Martin har tyvärr hamnat i matkoma)


Musiktips!

Marina and the diamonds nya skiva är perfektion! Alla låtar är så jädrans bra! Älskade den tidigare musiken men dessa nya låtar är verkligen bäst!

Sen vill jag även tipsa om Kents nyaste skiva. Älskar Kent som en del kanske redan vet, men vill ändå tipsa om den nya skivan.

Det tredje tipset är Adam Lamberts - Bettet Than I Know My Self. Älskar texten!
Puss&Kram


You're the last wall that will stand tall.

Såhär har jag spenderat min dag. Druckit te, tagit en promenad med hunden, tecknat (var dock inte tillräckligt kreativ för att måla "verkligt"). Igår målade jag också mina naglar i en niceig rosa färg.
Puss&Kram


Innan himlen klarnar måste nog allt först bli mörkare.

Hemma från Stockholm igen. Har paddlat kanot i skärgården, fikat på random öar, ätit ute, druckit kaffe på verandan och blivit dyngsur i jakten på en fin lampa.
Puss&Kram


Darling, everything's on fire.

Är på plats hos kusinerna i Stockholm. Får se vad morgondagen bjuder på. Bjuder på en bild på min tjockis innan jag läser en bra tidning.
Puss&Kram


I really need you near me to keep my mind of the edge.

Mitt snygga linne jag köpte på Gotland.
Puss&Kram


Pigg&Glad.

Sov elva timmar inatt och det känns väldigt bra. Hade besök igår av lilla Eleonora m. Familj. Så otroligt söt hon är! Åt korv och pommes på hennes beställning och sen bakade jag en blåbärspaj till efterrätt. Gott! Har varit på synundersökning nu på förmiddagen och ikväll blir det match.
Puss&Kram


Kastar in handduken.

Helt sjukt va trött jag är just nu. Klockan är tjugo över nio på sommarlovet, men jag orkar inte längre! Godnatt gott folk!


Give me more of the happiness.

Känner mig en smula lycklig just nu. Var på röntgen igår och kollade foten, men det visade sig att jag som tur var inte hade fått nån spricka eller liknande. Idag kom farfar på lunch en stund. Och sedan tog jag en låååång dusch och gjorde lite olika behandlingar av alla slag, det behövdes efter cupen. Sen har jag träffat Kajsa och efterlängtade gabbe! Vi typ, åt donken och strövade omkring på Coop. Sen lite senare åkte jag och Kajsa hem till mig och bara chillade galet för det är vad gangstahs som vi gör. Nu ska jag sova! Puss&Kram


Gotland.


På plats i Visby.


RSS 2.0