When I go there, I'll go there with you.





Så här kul har jag just nu. Alltid fun med webcamera asså.

Idag har jag bara jobbat halvdag. Fick hjälpa till med lite inspiration till en lekplats, killen som jag jobbade med ville ha en tjejs åsikt också. Sen har jag ritat lite i Sketchup, roligt!
Efter lunch åkte jag ner till kulturskolan där vi begav oss ut på världsturné!
Världen=ett äldreboende
Det va kul, vi spelade i ungefär en halvtimme och sen fick vi fika lite. Det är väl kanske inte jättekul att spela för gamlingar, men de tycker verkligen om musik, så det är ju en god gärning om inte annat. Så vi spelade lite ''tjohejlåtar'' som dom troligtvis tycker är bättre än modernmusik.
Puss&Kram 

Humor.


(weheartit)

Asså när jag såg den här bilden, så rätt...

Idag har jag mest suttit och gjort ett register över en trafikstudie på praon. Har också ritat lite i Sketchup som är ett program från Google där man lätt kan rita i 3D. Det används jättemycket på min praoplats eftersom de jobbar med akitektur osv. De ''riktiga'' arkitekterna ritar förstås med mer avancerade grejor.
Det har varit en ganska lång dag och det känns skönt att komma hem, duscha, äta lite och sen sa jag gå och lägga mig tidigt och läsa tror jag.
Imorgon går jag bara halvdag för då ska jag, Kajsa och Linn ut på turné med endast gitarrerna på ryggen! Haha! Nejdå, vi ska ut och spela på ett ställe, man får ibland ''uppdrag'' av kulturskolan som man ska åka ut på. Kul!
Puss&Kram

I saw your face in a dream last night.








Lite bilder från adventsfikat i helgen och de två sista bilderna var från idag. Denna veckan praoar jag på arkitektkontor och första dagen var sisådär. Fick stå och scanna in tusen papper, flytta deras kontorsgrejer och kolla på en utbildnings som alla på företaget skulle gå. Men imorgon blir det bättre för då kommer jag få rita lite på ett program i datorn! Jag flyttas runt på olika bolag som är inriktat mot olika grejor så jag kommer vara lite överallt i veckan.
Hade gitarr efter praoen och sen cyklade man hem och åt mat och nu ska jag inte göra NÅGOT! Det är lycka det.
Puss&Kram

Julstök&pepparkaksbak.



På förmiddagen var jag på öppet hus på ett gymnasie som verkar lovande. Det var kul och jag fick se allt eftersom jag fick en liten privat guidning av min bror och hans kompisar. Cyklade hem i väldigt mycket motvind och kom hem för att ta en liten fika och baka pepparkakor! Jag och mamma har även tagit fram lite julpynt, fast mest ljusstakar, lampor osv.
Nu ska jag titta på vampire dairies eftersom jag inte hann se det igår! Viktiga grejor det där!
Puss&Kram 

Ge mig kraften.

Just nu sitter jag och uppbådar all min kraft till att inte slänga min mobil i väggen. Morr...
Den har fastnat och det går inte att göra något! JAG.FÅR.HETS!!!!! Inte på humör för sånt här nu!
Sitter och hoppas på att den snart ska ladda ur och stängas av automatiskt.

HERREGUD JAG ORKAR INTE!!!!!!

Snälla gode Gud, ge mig styrka.
Amen

When you lose something you can´t replace, lights will guide you home.



Haha så här ser man ut på praon! det är min ''praooutfit'' hehe... Okej, nu står jag ju som en el muppo och mina ben ser ut som dom är ca en millimeter långa sådär.

Idag har jag gjort i ordning massor av julmat och julbak inför julmarknaden i helgen. Det har varit ganska kul att fixa och komma in i julstämningen, men jag är sååå trött i rygg och fötter. Särskilt i ryggen! Men nu är det bara snö som fattas sen är julen här snart!
Jag har typ fått jul på hjärnan, i förrgår låg jag och tänkte så mycket på vad jag skulle baka att jag inte kunde sova, och nu har jag planerat hela helgen som julbaknings/julpyntnings helg!
Mys!
Imorgon är det ju fredag och jag ska ha extra lång träning med gitarren och sen blir det hem och titta på VampireDairies! 
Detta kommer att blir bra, det är bara så.
Puss&Kram

Music.


(Weheartit)

Lite musiktips från mig!

Summertime-My chemical romance
First of the year-Skrillex
I was here-Beyoncé
Army of me-Björk
Vampires will never hurt you-My chemical romance
Brev-Bo kaspers orkester

En gott&blandat blandning minst sagt! Lite av allt skulle jag säga!
Puss&Kram

I will leave my mark so everyone will know I was here.



Lite dåligt på bildfronten nu på sistone, men det beror helt enkelt på slöhet och att jag knappt tar intressanta bilder.
Idag var andra praodagen. Har blandannat plockat in julleveransen, bakat blåbärspaj och kanelkubbar, packat upp grejer i den nya butiken och lite sånt.
Är väldigt nöjd med min plats eftersom jag trivs så bra med människorna, att jobba i café är väl kanske inte direkt min dröm. Men det kan ju va bra för sommarjobb mm!
Puss&Kram

Nya dagar.



Är så trött att det gör ont i ögonen. Idag var nämligen min första praodag och jag bokstavligen slungades in i arbetet. Praoar på ett café/restaurang. Har bakat ett antal bakelser, gjort pepparkakslandskap, julpyntat, bytt ut ljusstakar, diskat, fyllt på/plockat undan mat. Jag är helt slut och vill bara gå och lägga mig.
Men jag trivs väldigt bra på min prao och tycker om människorna som är snälla och trevliga. Hoppas resten av mina klasskompisar har det lika bra, och resten av alla nior som också har sin prao runt den här tiden!
Puss&Kram

Förnuft&Känsla-Jane Austen.



Har precis läst ut Förnuft&Känsla av Jane Austen.
Riktigt bra bok för de som älskar ''kostymböcker'' som jag kallar dom hehe. Pappa brukar typ säga:
-Är det en sån där frasigaklänningarbok nu igen?
Iaf så handlar boken om Elinor och Marianne som är systrar och bor tillsammans med sin mamma och sin lillasyster Margret.
I boken berättas det om deras kärleksdraman och problem. Elinor representerar förnuftet och Marianne känslan. Hon låter sig styras av sina starka känslor och det gör att hon hamnar i kärlekstrubbel. Elinor har även starka känslor med tänker alltid förnuftigt på verkligheten, men även hon blir inblandad i kärlseksintriger. För många är handlingen säkert känd. Men det var lite kort om boken!
Jag älskar Jane Austen och kan varmt rekommendera alla hennes böcker!
Puss&Kram

Put the pieces back together just to smash them down.


(Osminkad, trött och vacker som bara den *host*)

Har inte uppdaterat på ett tag nu, men det har helt enkelt inte blivit så. Igår var jag på cup där vi slutade som tvåa och idag blev det träning med laget. Gick inte så bra för min del, mår bara inte så bra idag. Är trött och har en sån där smygande skitjobbig huvudvärk.
Imorgon börjar praon, tvingar mig själv att inte tänka på det, är för nervös och kommer få panikanfall om jag tänker mer på det. Hm... jag tror jag har någon social felkoppling i min hjärna.
Puss&Kram

We’ve all been changed from what we once were.



Slutade skolan med ett franskaprov som gick... inte så bra...
Jag och Kajsa tog bussen till stan och hälsade på lite praoplatser och drev runt lite sådär i affärerna.
Hittade mina älsklingsjeans i svart på Gina, men mitt hjärta gick i bitar eftersom jag inte kunde köpa dem!
Hur kommer det sig att man alltid hittar saker när man egentligen ska spara till viktigare grejor?
Skulle egentligen ha tränat nu på kvällen också, men jag känner att jag måste vara hemma just nu och koncentrera mig på prov och annat. Typ som att ta det lugnt och sluta oroa mig för världsproblemen hela tiden.
Puss&Kram

Crappy tuesday.



Dagen har varit ganska sopig över huvudtaget faktiskt. Det var fiskpuddig till lunch och eftersom jag varken gillar fisk eller puddig så resulterade det i en sprängande huvudvärk.
Hade tänkt att besöka min praoplats idag, men det får blir imorgon istället.
Nu måste jag plugga, men först ska jag ta en ipren och sen gå och lägga mig en stund. Mitt huvve tar kol på mig!
Puss&Kram

14th of november.


(Nu struntar vi i att mitt hår är rufsigt och risigt)

Ååh så vare måndag igen. Jag undrar om måndagarna kommer oftare än de andra dagarna?
Idag kom jag hem vid tolvtiden eftersom vi hade en ljuv planeringseftermiddag. Har dock suttit och pluggat och hållit på eftersom jag nämligen har två mysiga prov i franska och No denna veckan.
Åkte upp och spelade lite gitarr också och sen har jag även funderat (FUNDERAT) på att ringa min praoplats.
Imorgon ska det nog bli av iallafall.
Puss&Kram

Pappadagen.






Tillägnar en del av detta inlägg till pappsen och talar från hjärtat och säger att jag älskar dig.

Är sjukt taggad på Jul. Har planerat julbak, julklappar och massa annat. Nu är det jullov och snö som fattas, sen är vi ju snart där!
Blev svinsur igår när jag insåg att det bara hade gått en vecka sedan höstlovet, blev ännu svinsurigare när bror min frågade om det var min vecka.
Fick ett infall sådär åtta på kvällen och ställde mig och bakade kakor också.
Nu sitter jag och försöker få tiden att gå, vill ha Jul! 
Idag fikade vi lite och firade alla pappor i släkten. Mm, så har jag tittat på twilight också, taggar till Breaking Dawn! 
Puss&Kram 

Sömnbrist.


(så fin)

Aa, vart ska man börja egentligen?
Har nog inte sovit något på hela veckan känns det som. Skulle gå på kulturnatten igår, men såklart fick jag ont i huvudet så det gick inte för sig.
Men det var nog lika bra att jag inte gick eftersom jag somnade klockan tio. En fredag. Då är man trött asså.
Torsdag eftermiddag spenderades med nästan i receptboken, bakade både kladdkaka och biscotti. Och igår sålde jag fika för både franskan och klassen.
Idag ska jag inte göra något speciellt utan bara ta't lugnt.
Puss&Kram

You can't allways be perfect.



Känner mig lite butter just nu. Är inne i en period där inget fungerar bra och jag varken kan göra det ena eller det andra som jag vill göra det. Det blir heller inte bättre av att jag har haft svårt att sova i flera dagar.
Men vad ska man göra och man har ju såna underbara föräldrar som kommer hem med världens mysigaste teddypläd med förklaringen:
-Du ville ju ha en mysig filt, och vi tyckte att den passade dig bra. Den hade ju rätt färg också så vi var nog tvungna!
Tack mamma och pappa för att ni kan göra dagarna bättre. 
Sen ska jag på träning, trots att jag inte är taggad och bara vill krypa ner i sängen klockan 20 och somna och sedan sova hela veckan ut.
Puss&Kram 

6th of november.





Senaste dagens aktivitet, målat naglarna i sommrigt rosa när det blir mörkt klockan fyra.
Har också tagit kort på några fina (halvvissna) rosor.
Var på träningen idag också, gick lite sisådär. Men annars är jag nöjd.
Nu sitter jag och deppar och lyssnar på deppig musik. Snart är friheten över, imorgon börjar skolan igen.
Vila I Frid höstlovet.
Puss&Kram

Nothing new.




(Weheartit, den sista bilden är det ju inge fel på hehe...)

Har inte hänt något spännande på senaste tiden, har vart med Kajsa förstås, men annars har jag bara varit hemma och tagit hand om mor min. hon mår inte så bra så jag får helt enkelt hålla lite koll på henne.
Puss&Kram

Mitt höstlov So Far.










Puss&Kram


Autumn for breakfast.





Igår köpte mamma hem lösviktste i olika smaker, så nu jävlarns ska jag dricka te!
Har föresten påbörjat min önskelista till jul! haha! bättre tidigt än försent!
det är väl sådär sju böcker skulle jag tro hoho!
Igår var jag på bio med eve, vi såg En dag med Anne Hathaway! Den var mysig och romantisk och perfekt för hösten. Iaf tyckte jag det! Nån mer som sett En dag?
Idag skulle jag hjälpa till med att flytta lite grejor åt morfar, men mamma blev yr och mådde jättedåligt, så nu får jag vara hemma och ta hand om henne och vovven. 
Puss&Kram 

RSS 2.0