Nyårs fix.

Nu sitter jag och fixar till mina naglar. Lite nyårs fina sådär.
Puss&Kram


Tevebolagen, ta er i rumpan, nu är det ett faktum, allt handlar verkligen bara om pengar.

Seriöst, my life is over! Allvarligt talat!
Skulle precis gå in och kolla på Vampire Diaries på tv6 play för att jag missat, men nu har de skaffat någon JÄVLA premium. Varför ska alla tevebolag gå och förstöra?!
JAG BLIR SÅ ARG!
Jag vet, det är ett teveprogram tänker ni. Men det är ju så himla onödigt att hela tiden göra reklam för playkanalen när de ändå ska gå och fucka upp det hela med sina uppblåsta små pengaälskande skallar. 
Varför ska allt handla om pengar hela tiden? 
Spotify premium, nedladdningar och nu play-premium!
Asså jag blir förbannad på riktigt. Snart ska man väl betala för att ha facebook och blogg också. 
Jag säger bara:
Sluta tänka på pengar!  

Mina julklappar!

Detta fick jag i julklapp! + ett par skidor av mamma och pappa som jag fick i höstas.

Böcker
Gullig ringhållare
Bodylotion
Ansiktscreme
Ett par värmecykelbyxor (har haft problem med bristningar i ljumskar och lårmuskler)
Jag fick också ett presentkort och lite pengar.

Puss&Kram


I used to worry about the time.



Har precis vaknat och ätit frukost. Idag ska jag städa och göra i ordning inför nyår!
Har skrivit ner mina nyårslöften och förberett alla kläder och så.
Vad har ni för nyårslöften?
Puss&Kram

How did it end upp like this? Destiny is calling me.



Sitter här och dricker te i min fina ko-mugg och har inte gjort ett enda dugg idag. Har inte ens sminkat mig och haft orken att ta på mig annat än mysbyxor. Har bara haft det skönt och gjort saker som att titta på serier, läst, lyssnat på musik, skrivit, tecknat osv.
Puss&Kram 

P.S. Okej, någon som vet hur man fixar så att profilen hamnar där den ska? Jag är verkligen jättedålig på att fixa med design!

Say goodbye to my heart tonight.



Nämen titt på fan! Jag har fixat till bloggen på datorn! hoho! känner mig lite dum, det va bara att trycka på ändra redigerare. hehe teknikpro här!
Nu ska jag bara försöka få till så att profilen ser bra ut också!

Idag vaknade jag klockan sju. Inte normalt när man är tonåring. Jag behövde liksom inte gå upp heller! Jag har fortfarande ont i min tå och det är inte ett dugg bättre än igår! det känns som den är cirka 100 gånger större än vanligt. Är rädd att jag får hålla mig hemma idag eftersom jag varken kan ha strumpor eller skor.
Puss&Kram

I will be you're guardian when all is crumbling.

Idag spelade jag cup hela dagen och vi tog oss till kvartsfinal men där tog det stopp. Men vi kämpade på bra och man har alltid ett leende på läpparna när man är med så underbara tjejor. Kom iallafall hem med trötta ben, fina minnen och en blå tå. Det gör så in i tusan ont att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Aja imorgon är en ny dag och då kanske den mår lite bättre den där tån.
Puss&Kram

(tycker jag fick till en riktigt bra bild där)


23:e december.

Nu har mina kusiner kommit och vi väntar nu på julafton. Har idag bakat klart allt och nu är allt julpyssel över. Jag tror inte jag gör något inlägg så i förebyggande syfte, God Jul alla vackra människor, hoppas ni får en bra jul och får allt ni önskar er!
Puss&Kram


If I stay I'll be forgiven.

Dagen har spenderats med fläng hit och dit, köpt klart alla julklappar, tecknat, bakat och massa annat.
Puss&Kram

(work in progress hehe, inte världens finaste men jag är inget teckningshelgon)


Musiktips!

Cirkus-Bo Kaspers Orkester Running up that hill-Placebo Back to Black-Amy Winehouse Video Games-Lana del Rey Never Say Never-The Fray Lite ny bra musik från mig! Och nej, Bo Kasper är INTE ett dansband (som vissa tror). Dom är faktiskt bra! Puss&Kram

Oh snap.

Imorse hade kylskåpet gått sönder sådär lagom till jul och julmat. Fick slänga julskinkan, fläskfilén och allt annat som fanns i kylen. Mamma räddade dagen genom att köra och handla risifrutti till frukost. Men nu förvaras att i kylväskor utomhus, och reparationsnissarna sa att de skulle kolla upp det på fredag, dan innan jul...
Puss!


Nya tag.

Igår åkte jag iväg och spelade konsert trots att jag var sjuk. Show must go on!! Var dock ganska slut när jag kom hem så jag somnade halv tio ungefär. Sov nio och en halv timme inatt, det behövdes kan jag säga. Iaf så gick jag till skolan idag, det var ju sista dagen. Så dagen fylldes med julklappar, modevisning, klasskamp, och annat. Efter skolan åkte jag och mamma och fixade lite på stan/Marieberg.
Puss&Kram

(Kajsa gav mig tre fina julklappar, hon tyckte att borsten passade min personlighet HAHA!)


Tisdags tråk.

Nu sitter jag här och har tråkigt och mår dåligt, ont i huvudet och kroppen, snorar och hostar. Har råkat ut för en hejdundrans förkylning. Hoppas att jag kan vara med på konserten ikväll och på julavslutningen imorgon. Ååhh, jag vill inte vara sjuk!
Puss&Kram


Sjuk.

Har bunkrat upp med te film och bok. Hatar att vara sjuk, men jag hoppas att jag blir bättre tills imorgon.


Suck...

Försökte att fixa till bloggen genom att ändra design, men neeeee.... ÅÅÅÅHHHH gjorde allt i onödan och designen blev inte ens fin, aja... Ska jag försöka få tillbaka den gamla eller ha den som jag har nu? Puss&Kram

Julgran: check!


Just nu.

Så här stökigt är det hemma hos mig, julstök i massor! Har idag sprungit runt på stan och Marieberg för att handla julklappar. Skötte mig väldigt bra måste jag säga, nu har jag bara två julklappar kvar!
Puss&Kram


I'm happy to know who you really are.

Nu är jag igång igen, bakar. Den här gången till franskaförsäljningen. Chokladsnittar, alltid enkla att baka och det går även ganska snabbt.
Puss&Kram


Lunch.

Sitter på pizzeria och har pressat i mig en tredjedels kycklingtallrik. Usch, mätt...
Puss&Kram


It's all I can do.

Tills bloggen fixar till sig så tänker jag blogga från mobilen, här kommer lite bilder från de senaste dagarna.
Puss&Kram


Sorry.

bloggen ser helt fucked up ut just nu. Vet inte riktigt vad det är men hela fönstret har hoppat åt höger på nått konstigt vis, och kan inte ladda upp bilder heller. Nån mer som har problem med blogg.se? Puss&Kram P.S. ska försöka att blogga lite från mobilen om det inte blir bättre snart.

Sittin' for My self wonderin' what you're doing now.

Nu sitter jag och väntar på att mina biscotti ska bli klara.
Puss&Kram


Kanske, kanske såg du mig som din.





(Tagna av mig idag)

Idag slutade jag tidigt från skolan och gick hem utan att slå ihjäl mig på isen. Ett mirakel om jag får säga det själv.
När jag kom hem bakade jag drömmar och nu har jag tryckt ner fejset i matteboken en stund.
Ska packa iordning lite tills imorgon. Ska nämligen ha nobelfest i skolan och efter lunch åker jag och mina vänner och spelar gitarr på min morfars äldreboende och sen på kvällen ska jag spela i kyrkan.
Kommer kanske inte några inlägg imorgon som ni kanske förstår.
Puss&Kram

Busy, busy.


(Bild från förra året, min fina tomtenisse)

Kom hem från skolan för ett tag sen. Har under denna dagen hunnit få tillbaka ett noprov, failat på ett muntligt franskaförhör, fått tinitus när killarna höll på och gnissla med några väldigt osmörjda stolar. 
Halv sju åker jag på gitarr och spelar något timme. Efter det åker jag hem fort som tusan och drar iväg på fotbollsträning. 
Puss&Kram 

Tänker att du kanske tänker på mig.




Sitter och myser med min teddyblanket. Har precis läst lite och druckit te och haft det gosigt.
Kom hem från skolan ganska tidigt och hade det ganska bra under dagen ändå. Snart ska jag väl göra mig lite kvällsmat och kolla på film eller något.
Jag älskar att göra inget. Ni vet när det största problemet är när man ska äta, gå på toa, svara i telefonen, att man fryser om fötterna osv. Det känns bra. Kanske gör något mer kreativt under kvällen, men troligtvis inte.
Puss&Kram

I have died everyday waiting for you.



Tack mamma för att du rensar ut smyckeskrinet och bestämmer dig för att jag ska få kolla på det som du inte längre vill ha. Lycklig är jag, fick en ring, ett halsband och ett armband!
Idag återvände jag till skolan efter två veckors prao. Det kändes verkligen i huvudet när ljudnivån låg på max ungefär 99,9% av dagen.
Efter skolan tog jag bussen till stan och lånade en bok på biblioteket innan jag gick till gitarren. Spelar ju ganska mycket nu, men det är sååå kul! Man blir alltid så glad när man spelar så jag kommer alltid ut från kulturskolan med ett leende på läpparna!
Puss&Kram

Andra advent.







Igår var jag och köpte julklappar med Emma, blev inte så mycket, men vet inte vad jag ska köpa till de andra.
Idag har jag haft träning, bakat lussekatter och tänt det andra ljuset!
Mysig dag, är helt slut efter träningen, det är så skönt att vara alldeles darrig i benen efteråt. Då vet man att man jobbat bra och gjort som man skulle!
Imorgon börjar skolan igen, och det är bara två veckor kvar sen är det jullov och JUL!
Puss&Kram

Things that make you who you are.



Senaste dagarna har jag haft fullt upp med konsert, öppethus, prao och ännu mer gitarr. Har några konserter på gång och dessutom kanske jag ska vara med i ett gitarrarrangemang som kommer att vara ganska intesivt, vi får se om jag tackar ja!
Idag ska jag vara med Emma och handla massor av julklappar! Så mysigt med Jul! Ska försöka få mamma att baka lussekatter också, det måste man göra tillsammans ju!
Puss&Kram

Blogg: Prao.

Nu sitter jag här igen, framför datorn efter att ha varit på fält uppdrag. Nu ska jag göra någon slags utbildning.
Puss&Kram

Blogg: Prao.

Just nu sitter jag på praon och har inget att göra. Har gjort en hemsida för en undersökning och kollat om tangentbord funkar.
Min handledare visste inte vad jag skulle göra så jag fick spela spel, gå in på facebook och så. Chill, men lite tråkigt.
Puss&Kram

RSS 2.0