Sommarshopping.

Idag har jag och mamma varit och shoppat lite sommarkläder och så. Sånt som jag kan ha på midsommar och i kroatien. Det blev två par cykelbyxor, ett halsband, en klänning och en byxdress. Är riktigt nöjd med byxdressen! Har velat ha en sån länge nu. ^^
Bilder på sakerna jag köpte kommer kanske nån annan dag.
Mormor kom på fika på eftermidagen och jag har typ proppat i mig fika!
5 ballerinakladdkaka, 1 mandelkubb, 1 bulle, 1 minikexchoklad. Jag är mätt... men det va gott!
Mormor stannar till middagen och vi får väl se vad som händer resten av dagen. Inget speciellt tror jag, typ slöa lite eller baka.
Puss&Kram
 Nehe... det går inte att ladda upp någon bild, så ni får vara utan... Aja, det kanske kommer senare!

Sommarupptagen.



Börjar med en liten ursäkt för dålig uppdatering. Men det har varit så mycket på sista tiden. Örebrocupen och massa små saker som man gör på sommaren.
Vi kom på tredje plats i örebrocupen iaf. Lite besviken är man eftersom vi lugnt kunde gått till final och vunnit hela cupen. Men som vanligt så har vi ju otur och åker ut på straffar.
Idag åkte vi till bra&begagnat för att få bort lite gamla grejor och så har vi varit till veterinären med kasper och tagit blodprov eftersom han tappar massa hår och nästan är skallig. Dessutom har han mått illa och haft lite ont i ryggen. Stackaren...
Imorgon ska jag och mamma åka och handla kläder. Jag åker ju till Kroatien på lördag! ^^
Puss&Kram

Try to open up your eyes.



Har kommit hem från träningen. Vi var bara sju stycken och alla var väldigt trötta tror jag. Haha, vi gjorde nog inte många rätt idag.
Men jaja, vi får tagga till matchen imorgon.
Har duschat och ätit och nu funderar jag på att krypa ner i soffan och titta på en film.
Puss&Kram

Tidsfördriv.



Jag har kommit på att när jag inte har något att göra, då bakar jag muffins. Det är så lätt och gott! Inte för att jag äter upp alla, men ändå. Muffins är typ en av de godaste fikasakerna.
Dom här muffinsarna gjorde jag åt min käre bror, han kom hem igår och frågade om jag hade bakat. Jag sa att kladdkakorna var till matchen och då blev han ledsen, så nu har jag gjort muffins till honom. Haha! Hoppas han gillar dom. Min bror har ett läskigt luktsinne för fika och godis. Sitter han uppe vid datorn och vi tar fram typ bullar eller något, så kommer han springandes. Scary.
Aja, ikväll är det träning så jag ska väl bara äta mellis och så.
Puss&Kram

Måndagsbarn.



(Vackert...)

Just nu hållet jag på att baka till matchen på onsdag. Det blev en enkel kladdkaka. Har varit ute och gått en morgonpromenad med hunden eftersom han har varit magsjuk så måste han få komma ut lite oftare om ni förstår vad jag menar. Från kladdkaka till det. Hahaha! Okej, mogen jag är.
Iaf, så ska jag nog inte göra så mycket annat idag. Men ikväll blir det match mot KIF.
Puss&Kram

Söndag.



Idag har jag verkligen inte gjort en endaste vettig sak. Jo, jag städade, men annars har jag bara suttit med min mobil, läst eller lyssnat på musik. Klockan fem var det träning och det var superkul! Sen åt jag världens godaste köttbullar och potatis till middag. Det va aaaaaasgott! ^^
Imorgon är det match och under dagen ska jag väl försöka baka lite eftersom min familj&johannas ska sälja fika på matchen på torsdag.
Aa, det va typ allt.
Puss&Kram

Sommarlov!

Hejsan hoppsan alla glada, somriga människor!
Nu äntligen har tiden jag väntat på sedan skolstarten förra året! Sommarlovet är äntligen här!
Igår var det skolavslutning och efter det åkte vi tjejor upp på stan och åt. Sedan tog vi lite kort och så. Bilder kommer senare när jag har fått dom. Nån snäll person får skicka dom åt mig. 
 
Idag har jag varit med Emelie, Matilda och Evelina. Vi badade och massa. Sånna sommarkänslor! Vid fem hade jag träning och vi körde bara lite teknik grejor eftersom det är DM-match imorgon.

Nu kommer en liten bild på nåra saker jag beställde på CDON.com:


Två böcker och en Seriebox ^^ wiiie! Om några dagar kommer förhoppningsvis en till bok från Adlibris.com.
Man måste ju ha lite att läsa på sommaren!
Ska snart gå och lägga mig. Är lite småtrött faktiskt.
Puss&Kram

Längtan.



Snart så, snart så! SNART!
Imorgon är det avslutning och sen är det sommalov! Det börjar sätta sig nu, imorgon! SNART!
Hoho! Jag är såååå glad!
Idag har vi typ bara tittat på skräckfilm och brännboll sen fick vi sluta. Chill!
Men gud vilken åska det var igår. Vi satt och tittade på fotboll och hör typ muller hela tiden, sen helt plötsligt så brakar det till så att jag trodde att huset skulle ramla ihop. Det tog ca en tiondels sekund innan jag skrek:
STÄNG AV TEVEN FÖR I HELVETE!
Jag hatar åska när den är så nära, och stackars vovvis var helt förstörd. Och idag är han magsjuk den stackaren!
Uschuschusch, men imorgon blir allt bra för då går vi på sommarlov!
Puss&Kram

Sveriges Nationaldag

Grattis sverige? Eller nått.


(Weheartit)

Idag har jag varit på wadköpings medeltidsmarknad och tittat runt lite där. Fick skavsår i mina nya skor så där gick jag barfota bland alla. De kollade inte snett, nejnej.
Iaf så åt vi glass och sen åkte vi hem igen.
Har ätit tacos nu på kvällen och vill äta jordgubbstårta. Men vi har ingen tårta och inga jordgubbar heller, så jag får nöja mig med typ inget...
Puss&Kram 

Beroende.



Just nu sitter jag med min telefon och nördar. Inte bra, jag har blivit beroende. Vilken överaskning.
Idag har jag typ inte gjort något. Åkte och köpte fotbollsskor och benskydd men inget annat. Ska åka till träningen sen och försöka göra något bra.
Pappa sitter och jobbar så jag har inget att göra. Tråååkigt.
Puss&Kram

Att gråta sanna tårar är bättre än att skratta falskt.



Shorts-Rut m.fl
Skor-Din Sko

Lite saker som jag har köpt på sista tiden. Skorna köpte jag idag och dom ska jag ha på mig på skolavslutningen tänkte jag ^^
Igår var jag hos Kajsa på förmiddagen och solade. På eftermiddagen solade jag lite mer och sen tränade jag i värmen. Men vi var bara sju stycken så träningen blev lite lätt. På kvällen åt jag och pappa sallad och sen tittade vi på fotboll och åt choklad.
Idag så städade vi huset och sedan efter lunchen så åkte vi ut till naturenshus och gick på promenad. Sen köpte vi glass, gott!
Efter det så åkte vi ut till Marieberg för pappa behövde köpa ett par tröjor, så då följde jag med och köpte skorna. Galet fint väder ute, helt underbart! Men nu ska jag nog ta en kall dusch för jag är så varm haha!
Puss&Kram

Kristi himmelsfärdsdag



Hejsan hoppsan!
De senaste dagarna har jag haft fullt upp med en konsert i tisdags och två igår. Dessutom har jag spelat fotboll och massa annat. Nu har äntligen min Iphone kommit igång också, så nu kan jag knappa på den ^^
Idag hade vi match mot Eker och vi förlorade tyvärr, men min pappa va så snäll och köpte jordgubbar för att muntra upp mig, så då åt vi det till en liten mellis. Efter det så duschade jag och sen åkte vi och köpte en kebabtallrik och en kebabrulle. Första gången pappsen äter pizzeriakebab. Men han gillade det ^^ haha!
Nu ska jag väl ta och lägga in kontakter på min telefon och ladda ner Angry Birds, det är ju ett måste!
Puss&Kram

RSS 2.0