I'll be standing right next to you.



Idag har det varit en bra dag (förutom förkylningen då). Hade matte och engelska, var inte med på idrotten tyvärr nu när vi äntligen gör någe skoj.
Efter engelskan sa vår no-lärare att vi fick gå hem och vi hade ju kompledigt på so'n också! Så jag och Johanna åkte upp på stan där jag bl.a. köpte en ny tröja, present till pappa ooooch halstabletter...
När jag kom hem tog jag tag i bakningen av pappas födelsedagstårta. Den heter Devils chocolate Cake!
Ska ta kort på den imorgon och visa upp den! Inte så vacker, men hoppas på att den är god.
Puss&Kram

Konstigt.

Blev något konstigt med senaste inlägget. Ser ni också två likadana inlägg?
Puss&Kram

Klippt&Skuret, eller vad man säger.



Har precis kommit hem efter ett besök hos frisören. Älskar känslan av att klippa mig, men hatar känslan av ''vart tog allt vägen!''
Förutom frisörbesök så har jag även torteras sakta genom skoldagen. Har haft ont i huvudet i princip hela dagen. Dessutom har jag haft lite ont i halsen och känt att förkylningen ligger och lurar. Försöker hålla emot så mycket det går. Vill absolut INTE bli sjuk nu!
Så just nu sitter jag och har piplat i mig en kopp te med extra mycket honung. Ska ta itu med lite läxor senare. 
Puss&Kram  

Klippt&Skuret, eller vad man säger.



Har precis kommit hem efter ett besök hos frisören. Älskar känslan av att klippa mig, men hatar känslan av ''vart tog allt vägen!''
Förutom frisörbesök så har jag även torteras sakta genom skoldagen. Har haft ont i huvudet i princip hela dagen. Dessutom har jag haft lite ont i halsen och känt att förkylningen ligger och lurar. Försöker hålla emot så mycket det går. Vill absolut INTE bli sjuk nu!
Så just nu sitter jag och har piplat i mig en kopp te med extra mycket honung. Ska ta itu med lite läxor senare. 
Puss&Kram  

Lukten av curry.


(Stället jag saknar så att jag snart går av på mitten!)

Idag har varit en ganska speciell dag. Blev knäppt och förvirrat ett tag i skolan, men det blev bra tillslut.
Jag och några kompisar åkte upp på stan och åt lunch på la baugette. Gott som vanligt, men efter ett par liter tvål och en lång varm dusch, luktar jag fortfarande curry. Hm... pisamt...
Aja, efter lunchen gick vi till gymnasiemässan som ägde rum på conventum. Blev dock inge klokare på det...
Fick ännu mer att tänka på, så efter en förvirrad dag, gymnasiefunderande och soplugg är min hjärna ganska slut. Nu ska jag ägna mig åt IQ-grejer som att stirra på dataskärmen och laga gulaschsoppa.
Puss&Kram

Dags för uppdatering.



Kände att det kanske var dags att skriva lite igen. Har varit mycket i helgen, så jag har helt enkelt inte hunnit med!
I lördags hade vi sista seriematchen mot Leah och den vann vi med 5-2. Härlig avslutning på serien!
Efter matchen åkte vi och handlade mat och bakingredienser. Jag bakade till min bror som skulle bjuda in några kompisar, vem är världens bästa syster säger jag bara?
Bakade vitkladdkaka med crêmefrecheglasyr och granatäpple. Den är supergod och jag lyckades ganska bra faktiskt. Smakade lite av det som blev över dagen efter hehe.
På söndagen tog jag lång sovmorgon och resten av dagen blev det läsning, långpromenad, inhandling av fina grejor (kommer kanske bild när grejorna är färdiga) gymnasiesnack med mamma och pappa och tillslut lite So-plugg.
Imorgon är det gymnasiemässa på conventum så nu ska jag kolla igenom programväljaren en sista gång. 
Puss&Kram 

Tribute to mysbyxor.



Vad vore jag uten er...? 

Puss&Kram 

Jag vill ha kramar.

Så här såg jag ut idag, vackert... men hade inget roligare att ta på mig...




Sitter här och känner mig kramig. Haha, fick syn på min älskling från litenheten (barndomen heter det visst) Denna vackra varelse sydde mor min åt mig, kallade den Rödahund helt enkelt.
Haha, vet inte varför jag tog fram honom, men nu känner jag att jag vill ha massor av kramar. Och hunden är inte hemma och kan ta emot några pussar...  
Aja, jag får trösta mig med att det är helg för mig nu. 
Puss&Kram  

Time to escape.



Idag har det varit en bradålig dag. Vissa roligheter, vissa tråkigheter helt enkelt. En normal dag med andra ord.
Hade franskaprov som avslutning på skoldagen. Skönt att få det gjort också.
Annars har jag pluggat, tittat på tv, ätit glass fast jag fryser, plockat in tvätt och känt mig allmänt hjärndöd. Imorgon får vi kompledigt på eftermiddagen och på fredag är det studiedag, så en kort vecka blir det. 
Puss&Kram 

Pluggtime.





Har satt upp håret i pluggknut och sitter med näsan i läxböckerna igen. Blir mycket sånt nu för tiden.
Har varit i skolan idag och haft lite olika grejor, blandannat gymnasieinfo. Huuuur ska det gå? Det är ju en hel drös med grejor man måste veta.
Ingen träning blir det idag iaf, vattendränkta planer... suck...
Jaja, mamma frågade för några dagar sen om jag hade tänkt på att plocka in tvätten, och det gjorde jag faktiskt (tänkte på det asså).
Ska väl ta itu med det någon gång idag hoppas jag. Vi får se!
Nu, tillbaka till franskan, matten, so'n... det tar aldrig slut...
Puss&Kram

Helgen.









Dålig uppdatering i helgen. Har haft mycket roligt för mig.
Har hunnit med detta:
Morgon promenad med pappa och hunden, läsa ut en bok, fika hos farfar och biobesök med kajsa. Såg Jag saknar dej, har nog aldrig gråtit så mycket till en film i hela mitt liv. Guuuuuuuud va bra den va! Sjukt fin film!
På söndagen blev det match mot Kif som vi tyvär förlorade mot, fick med dej ett par blåmärken. Efter matchen åkte jag och pappa och tittade på ÖSK. Dom förlorade också... Haha! Bilden på mig och pappa var egentligen meningen för endast mamma. Meeen, tyckte ändå att den var värd att läggas upp.
Sista bilden togs på idrotten, jag och emelie hade lite kul med ett hårband. Hehe, lättroade!

Kvällen har tillbringats med läxor och mer läxor, gjorde klart svenskan och jobbade so. Nu förtjänar jag en spännande bok och lite sömn.
Puss&Kram

Torsdagsshopping.






(snabbt tagna bilder med mobilen, väääääldigt bra kvalité)

tshirt-vero moda
tshirt-vero moda
tunika/stor tshirt-cubus
skärp-H&M
väska-accent

Idag hade vi PLEM i skolan, så vi hade bara tre lektioner. Jag och Eve cyklade till Marieberg och fikade och pratade om Allt och shoppade lite! Eller, ja, jag hittade visst lite mer än jag räknat med. Vad hände med ''jag ska spara''? Men jag behövde faktiskt en väska (ursäkter räknas alltid).
Efter att jag kommit hem duschade jag och åt middag. Efter det har jag bara suttit och pluggat So och Franska hela kvällen.
Inte likt mej haha! Brukar vara, jag gör det sen, jag gör det imorgon och sen dagen innan sitter man där till två på natten och tänker ''varför gjorde jag det inte tidigare?!''
Funderar på att gå och lägga mig tidigt och läsa vidare på min bok. Den har blivit ensam såhär när skolan börjat.
Puss&Kram

Blötastrumpor&religionsplugg



Idag har varit världens sämsta dag. Allvarligt. Var ute och orienterade när det regnade som mest, var blöt, trött och ännu mer blöt. Och allt detta för att våra lärare hade bestämt sig för att vi behövde lära oss att läsa karta.
I skogen... I spöregn...
Fick håltimme sen och då var det bara till att åka hem, ta en lång varm dusch och sätta på sig torra strumpor. Finns inget värre än att gå med blöta fötter.
Åkte sen tillbaka till skolan och hade mina favoritämnen (Läs: De tråkigaste som någonsin uppfunnits), matte och franska! Sen välsignades jag med ännu fler läxor och då åkte jag hem och satte igång med dom. Har hittills pluggat So, Engelska och Franska...Tänker ta en liten paus i pluggandet nu. 
Puss&Kram 

Gränsen



Såg den här filmen för några dagar sen och måste säga att den var överraskande bra.

Gränsen är en svensk film som utspelar sig runt norskagränsen under andra världskriget. Den handlar om när en man tar upp sökandet efter sin bror som blir tagen av tyska soldater.
Jag brukar vanligtvis inte gilla svenska filmer (den enda som är Riktigt bra är Arn faktiskt) men den här var faktiskt värd att titta på.
Jag har alltid varit facinerad av andra världskriget så det är nog delvis därför som jag tyckte att Gränsen var bra. Men för er som gillar spänning kan den va värd att tänka på en tråkig kväll!
Puss&Kram

Nya Jeans.



Igår sprang jag runt på hela mariberg för att hitta ett par jeans. Kom tillslut hem med dessa fiiiina från Gina. Mamma tvingade mig att gå in och titta (jag har inget emot gina, meeeen jag kan Aldrig ha deras byxor, har för mycket ''rumpa'') och för första gången i mitt liv hittade jag ett par jeans som passar mina korta dvärgben! haha!
Men nöjd blev jag iaf!
Skolan var väl helt okej idag. Efter hade jag sett fram emot att ta gitarren och åka upp på stan för att spela lite. Men min lärare kunde inte, så inget blev det. Då blev jag ledsen.
Puss&Kram

11 september

Sänder en tanke till dom som gick förlorade och som förlorade någon.

Söndagmorgon.



(Weheartit)

Tyvärr så blir det ingen bild på mig idag. Inte just nu iaf. Ser för hemsk ut haha!
Klev upp ganska tidigt idag och åt frukost och tittade på barnprogram haha!
Timon och Pumba! Bästa barnprogrammet asså!
Nej men det fanns inget bra, och jag orkade inte hitta på något kreativt så det fick bli barnprogram. Framstår som värsta soffpotatisen nu (vilket inte är helt osant).  
Idag tror jag väl inte att det händer något speciellt. Vi får se!
Puss&Kram

Ibland flyger tiden sin väg.


(Random bild, från skolavslutningen)

Dagen har verkligen bara försvunnit. Det är redan snart kväll (hur blev det där egentligen?).
Spelade match på eftermiddan. Blev lite arg eftersom laget vi mötte kan vara lite... tuffa ibland. Brukar inte bli arg på plan, men det blev lite hetsigt när domaren gick och titta ner i marken istället för att kolla på spelet.
Var gaaaanska nära på att börja skrika på honom, men det är ju inte snällt.
Matchen slutade iaf 5-2 till oss och vi spelade riktigt bra! Är så stolt över mina tjejor.
Kärlek till er!
Har dock knappt nån röst kvar nu, var förkyld egentligen. Ooooops! Fick en trevlig stämpling också.
Puss&Kram

Take your time and then face the world.



Dagen har spenderats i skolan med blod, svett och tårar. Okej, så illa var det inte riktigt. Avslutade iaf dagen med att skriva So-prov om EU och USA. Gick nog bra tror jag, men det vet man ju aldrig.
Efter skolan hade jag bestämt mig för att bara ta det lugnt och göra saker som jag har längtat efter att göra en tid.
Som att ta en lååååång dusch, kolla en smula på tv och läsa en bra bok. Lyckades ganska bra med det.
Innan middan kollade jag genom gymnasiekatalogen, snart är det ju dags att välja. 
:S förbered er på att det under hösten kommer skrivas om tårar, sömnlöshet och nervösa sammanbrott. Jag har ingen aning om vad jag ska välja!
Puss&Kram 

Take on the world with a smile.


(Oredigerad bild)

Har egentligen inget att skriva om såååå här är lite bra musiktips istället:

Radical face - Homesick
Editors - Smokers outside the hospital doors
Anna Ternheim - Lovers Dream

Puss&Kram

Dreams.



Idag har jag tagit en väldigt lång sovmorgon. För att vara jag asså. Låg nog lite efter med sömnen tror jag. Gick i alla fall och la mig elva och somnade på en gång.
Gjorde knappt något vettigt innan lunch. Låg bara och var trött. Efter lunch satt jag ute och läste och var osocial. Sen åkte jag och mamma till Marieberg en stund och handlade lite saker som man kan behöva.
Annars har det inte hänt något. En vanlig tråkig, skön dag hemma med lite tv, musik, läsning och tecknande.
Puss&Kram

Jane Eyre-Charlotte Brontë

Inleder min nya kategori med att tipsa om en bok jag läste nyss.

Den här boken rekommenderas till alla som gillar 1800tals-romaner. Jag älskar den här typen av böcker. Men smaken är ju som baken.  

Jane Eyre handlar om en flicka vid namn Jane (Duuuuh). Hon är en liten och späd och alltid prydlig och sedesam. Men trots det är hon en stor person och stark andligen. Hon har bestämda åsikter, heta känslor och ett skarpt förstånd. Hon värjer sig mot alla förtryckare, släktingar, lärare - alla som vill göra henne till någon hon inte är. Till och med mot mannen hon älskar. Detta kostar henne nästan livet.


(Bilden tagen från weheartit)

Jag fick det här tipset av en lärare som läste min bokrecention av stolthet&fördom. Det tog ett tag innan jag läste boken, men det var verkligen värt att släpa sig till biblioteket och låna den.
Den var spännande, romantisk och väldigt, väldigt bra skriven.
Älskade den från första sidan till den sista.
Puss&Kram

You been hanging with the unloved kids.



Dålig uppdatering jag vet, men det är skola och träning och matcher och annat.
Har de senaste dagarna haft träning, spelat match, inventerat, tränat och spelat match igen. Matchen idag slutade med en vinst. Sen åkte vi och åt på pizzeria och pratade lite om vad som ska hända nästa säsong. 
Åkte sen med mamma till marieberg och köpte en apastor godispåse. 
Är jättetrött och skulle kunna somna nu. Kanske gör det också, vem vet? 
En sak är säker... Jag reser mig INTE från fåtöljen. 
Puss&Kram 

RSS 2.0