Kroatien part3.

När vi var i Kroatien så körde vi rafting, eller forsränning (hur man nu vill kalla det) och det var troligtvis resans upplevelse. Förra gången när jag var i Kroatien så gjorde jag samma sak med endast min familj, nu va fam. Ström också med så det blev ännu roligare! Med fanns också en familjen Andersson (Bekanta till alla i min familj förutom jag) och två rumäner men dom åkte i en mindre flotte.
Rekomenderas till alla som tar en tur till Kroatien.







Vi gick in i en grotta som man fick välja att gå genom. Det var ca 10 grader i vattnet och man var tvungen att simma en bit. Våra guider tyckte att vi var Crazy! haha!



(Lägg märke till min sammanbitna min när jag kommer ut från grottan, jag har klaustrofobi, men jag är lite stolt eftersom jag klarade hela grottan, lite stolt får man vara tycker jag ^^)

(Segerpose)




(Jag som hoppar från en klippa, fegis som jag är så håller jag för näsan hihi!)



Raftingen var inte bara massa action och forsar. Det var även en naturupplevelse. Helt otroligt fint och man kunde liksom paddla sakta genom helt fantastisk omgivning.
Som sagt rekomenderas varmt till alla som tar en tripp till Kroatien!
Puss&Kram 


Brand new.



Idag fick jag hem mitt Iphoneskal som jag beställde från Jbutiken. Fint?
Hade träning också och jag har saknat alla tjejor sååå mycket. Är det bara jag som älskar känslan av att vara helt slut när man kommer hem?
Annars har jag väl inte gjort så mycket idag. Kommer snart bilder från Kroatien när vi körde rafting. Just wait! 
Puss&Kram

Det finns inga ord...

Jag antar att alla har hört talas om tragedin i Norge. Sänder en tanke till alla människor som har dött och skadats. Vem går och dödar 80 ungdomar? Varför?
Jag förstår det inte i varje fall.
Att något sånt kan hända så nära får en att tänka på att det kanske inte ''bara händer andra''.
Jag önskar att det på något sätt ska gå att utrota orsaken till att så många människor har dött. Inte bara i Norge utan också andra länder som har drabbats.
Vila i Frid. 


No hero in her scars.




(p1-brownies med valnötter, p2-chocolate chip cookies, p3-mina favorit receptböcker)

Har bakat lite på sistone som ni ser. Brownies med valnötter och chocolate chip cookies. Mm...  
TIPS!
Lisa Eisenman Frisk, Monica Eisenman
-Två systrars söta
-Sommarens söta
Det är två systrar som har gjort dom här receptböckerna och jag älskar typ allt i dom. Jag och mamma fick tipset från min farbrors fru. Och sen dess har vi typ alltid tittat i dom när vi ska baka eller göra efterrätt.
Så gillar ni bakning, KÖP. 
Puss&Kram  

Kroatien part2.









(Den där snurrade saken i mitten är en korv... stört)









Båttur
 



(Mås)




(Pose haha)

Mer bilder kommer att komma. Vi va ute och körde forsränning, eller rafting, så dom bilderna kommer att komma en annan dag.
Puss&Kram

Vi är idioter.



Ny tröja från Lindex ^^

Idag har jag bara städat och åkt med mamma och pappa och köpt en ros till våran ingång i trädgården. Annars har det inte hänt något speciellt. Känner att detta blir ett roligt inlägg. Mycket intressant. 
Snart kommer mer bilder från Kroatien! 
Puss&Kram 

Music.


(En random bild från Kroatien)

Hejsan, nu var det ett tag sen. Har haft lite små grejer för mig bara. Sånt där man gör på sommaren. Idag har jag inte gjort något speciellt. Har läst lite i en ny bok och nu lyssnar jag på lite bra ny musik. 

Before we turn to stone-Ingrid Michaelson
A-Punk-Wampire Weekend
White Sky-Vampire Weekend 
Sandess is a Blessing-Lykke Li
Resistance-Muse

Eller, allt är ju inte nytt, men det är bra ^^ 
Har precis börjat lyssna på Muse igen sen jag såg en konsert med dom på MTV worldstage. Skulle vilja gå på en konsert med dom, för dom är verkligen grymma Live. 
Aja, nu ska jag fortsätta att glo framför datorn och hoppas att alla har det bra! Vad görs nu på sommaren?
Puss&Kram  

It takes a fool to remain sain.



Idag har jag och pappa varit ute och köpt lite nödvändiga grejor. Tyvärr så är ju bilen i Hofors med mamma på kanot-sm så vi fick cykla runt i typ hela Örebro (läs: till stan och tillbaka). Vi fick iaf allt vi behövde göra gjort.
På eftermiddagen bjöd vi hem farfar på fika. Jag bakade äppelpaj igår så den åt vi lite av. Den blev riktigt bra! ^^ Lite stolt över mig själv. Hann baka och springa ett varv i sommaro och upp för hagalundsbacken. Roligt för mig eller hur? Höhö...
Ikväll blir det till att titta på fotboll på dumburken. Sverige-Japan i semifinal! Heja Sverige!
Puss&Kram   

Fåntratten själv.



Jag tyckte att kasper inte skulle behöva bli ensam...

Idag vaknade jag av att pappa började såga tjugo i nio. Det var härligt. Så jag hade inget annat val än att kliva upp och äta frukost till ett avsnitt av gossip girl.
På förmiddagen så åkte jag och mamma och köpte lite grejer. I eftermiddag ska jag väl inte göra något. Funderar på att springa lite.
Aja, vi får se.

Jag idag:


Har på mig min tya T-shirt som jag köpte igår ^^
Puss&Kram

Kroatien part1.

Här kommer lite bilder från Kroatien, dessa är bara lite av det jag tog med min mobil så fler av bilderna kommer senare.



Utsikten från vår balkong, åt vänster. Till höger låg havet och vi hade jättefin utsikt.


Vi åkte upp en dag till ett ställe som heter Dubrovnik och det är en av de finaste städerna i Europa, enligt en reseguidesbok vi hade iaf ^^







Puss&Kram

Shoppingtur&fåntrattar.





1Lindex
2Lindex
3Rut m.fl.

Igår kom mina småkusiner på förmiddagen och levde om lite. Sen va jag med ebba och vi åkte till Marieberg och då köpte jag tröjan från rut m.fl. och sen åt vi lite glass och så.
På kvällen åkte jag till mormor och morfar och åt middag och sen tittade vi såklart på fotbollen också.

Idag har jag varit och shoppat med mamma. Köpte tröjorna och provade även världens finaste tunika på indiska. Men den var liiiite för liten och sen hade dom såklart inte någon storklek kvar...
Efter maten åkte vi och hämtade Kasperhunden hos veterinären. Han har kastrerats eftersom han tappade så mycket hår. Så nu är stackaren alldeles groggy och får ha sådär fånig tratt. Han vet knappt ut eller in och är helt slut. Snart vinglar han väl in i något.
Nu sitter jag och lyssnar på Lykke Li, rekomenderas att lyssnas på. 
Puss&Kram 

Stort grattis!

Jag börjar med att säga grattis till min morbror och farfar som fyller år idag!
Grattis till er!

Idag har jag köpt present till farfar och firat honom. Annars har jag inte gjort något speciellt. Skrivit lite och så. Ska kanske ut med mamma till Marieberg och handla lite senare.




Imorgon ska jag träffa Kajsa igen! WIIIEEE!!!! Saknar henne så sjukt mycket!
BTW: Sååå kort är jag faktiskt inte, kajsa har bara asmycke klack på kortet...jag lovar...
Puss&Kram


Tillbaka till Sverige

Hejsansvejsan!
Nu är jag tillbaka från några sköna dagar i Kroatien. Sol, bad, god mat, rafting och båttur var bara några av grejorna vi gjorde. Bilderna kommer någon annan dag.
Jag kom hem 3.30 ungefär på tisdagen. Var ganska trött så jag hoppade i sängen direkt. På tisdagen gick man mest runt som en zombie hela dagen och saknade solen. Men jag hann iaf titta på två filmer innan jag gick och la mig igen.
Idag har jag och pappa varit ute och joggat, klarade köttarbacken som jag kallar den (jag vet inte vad den heter). Ganska stolt faktiskt, trodde inte att jag hade bra kondition, men den visade sig vara bättre än jag trott.
På eftermiddagen har jag bara läst lite tidningar och nu ska jag vara lite slö och bara sitta och ta igen alla nyheter som jag missat (bloggar och facebook, kreativa frida här).

Sitter ute på altanen och har det bra. 



Puss&Kram!

RSS 2.0